Severina po uzoru na Angelinu Jolie posvojila tri radnice Konzuma

0

Sadržaj

Rate this post

Severina tvrdi da se, za razliku od svojih poznatih kolega, ne namjerava jednostavno fotografirati u blokiranom poslu čijim se brendovima ne bi koristila ni mrtva.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • SEVERINA KONZUM NJEGOJ AGROKOR
  • severina

Severina Vučković je u zoru na popularnoj Angelini Jolie zagrlila 3 zaposlenika Konzuma od posrnule brige. Za razliku od ostalih njezinih popularnih suradnika s estrade u kampanji “Spasimo Agrokor”, Severina tvrdi da samo fotografiranje u blokiranim tvrtkama čije brendove ne bi ni stavila u mrtve ne pomaže dovoljno. Otkrila je da će zaposlenici dobiti potpuno nova imena po Angelininoj djeci, pa će se sigurno zvati Maddox +, Zahara + i Pax +, te da će im zasigurno ponuditi svaku sitnicu koju plaća jedan zaposlenik, od prodaje prijaviti se za prekovremeni rad u njezinom vrhunskom apartmanu.

“Zaista sam zahvalna što sam sačuvala te loše radnike. 99,99 posto će sigurno biti bolje sa mnom nego s prethodnim menadžerom”, kratko je progovorila Seve o svom nježnom pokretu.

Severina je na kraju najavila da tu sigurno neće stati s posvajanjem, pa mladog makedonskog nogometaša želi posvojiti na ljeto, jer još nije imala nikoga iz te bivše jugoslavenske države.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime