HNK Hajduk izgubio utakmicu nakon koje nije spominjao suce

0

Sadržaj

Rate this post

Splitskom klubu je trebalo dugo da izdrži poraz nakon kojeg nisu kritizirali suca, zbirka udaraca nakon kojih su se spominjali suci trajala je gotovo 74 godine, čak je i prethodni slučaj objašnjen u seriji ” Velo misto”.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • HAJDUK GUBITAK SUD TUDOR ARGUMENT
  • hajduk

Jasan glatki uspjeh Nogometnog kluba Osijek od 2:0 nad HNK Hajdukom možda i nije bio toliko značajan da prvi put nakon utakmice s Concordijom na Banovinskom prvenstvu Hrvatske 1940. HNK Hajduk nije iznio suce nakon odijelo. Točnije, uspjeh Osijeka nije bio kontaminiran sudačkim odlukama, a i nakon utakmice trener Hajduka Igor Tudor rekao je:

– U principu sam zadovoljan igrom. Zadovoljan sam s puno stvari, očito nisam zadovoljan rezultatom. U rasporedu koji smo došli u nastavku igrali smo dobru video igricu. Nedostajalo nam je konkretnosti u zadnjih 20 metara, vrhunske kvalitete ako to želite. Osijek je iskoristio ovaj dalekomet koji su stvorili, zabio nam je 2 gola – rekao je trener Hajduka, a novinarima je odmah nakon ove izjave nešto nedostajalo. Neki su i jako osjetili slabost u trbuhu, jer to nije bila izjava trenera Hajduka koju smo očekivali.

– S mislima smo došli u četvrtak. Predstavili smo dobru grupu koja je odigrala odličnu utakmicu. I ostalo je pored rezultata – konstatirao je Tudor, a novinari su se ponovno u čudu promatrali. Uporni statističar HNS-a odmah je locirao informaciju da je ovo inicijalna utakmica nakon utakmice s Concordijom u Prvenstvu Banovine Hrvatske, nakon čega su igrači, instruktor, ali i uprava Hajduka samopoštovanjem podnijeli poraz. Događaj iz 1940. prikazan je u epizodi “The Wonderful Haze” pod nazivom “The Great Wonder”.

– Vjerovao sam da je prikupljanje pravosudnih bodova duže, da je iz BSK-a 1928., ali ako tvrdite da je iz 1940., onda je to kazna – pričao je Tudor ovu zanimljivu brojku.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime