Stupio na snagu Lex Janica – zakon o vrijeđanju osoba od sistemskog značenja za HDZ

0

Sadržaj

Rate this post

Grupa dječaka završila je u zarobljeništvu jer su izazvali Janicu da puši, pa su na kraju sami popušili već u prvoj vožnji.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • JANICA SPORT
  • janica

Klinci koji su uvredljivim povicima napali jednog od najtrofejnijih hrvatskih profesionalnih sportaša, privedeni su zbog Lex Janica, zakona koji zabranjuje vrijeđanje osoba od sustavne vrijednosti za HDZ.

Iz Vlade poručuju da će se zakon sigurno povremeno dosljedno primjenjivati ​​i da će svi oni koji posvete govorni zločin, a pritom ne mogu upravljati mjestom u VIP ložama, sigurno biti brzo kažnjeni.

Zbog oštrog napada na Janicu, Lex također ima klauzulu prema kojoj će Hajduk zbog neprimjerenog ponašanja navijača sigurno preimenovati Croatia Split.

Savezna vlada uvjerena je da je Lex Janica najveći uspjeh, ali i jedna od najvažnijih tradicija kroz koju će ljudi imati na umu Janicu Kostelić. – Ovo je dokaz da za svakog klinca u Hrvatskoj postoji želja. Dotična Janica uživala je samo u sanjkanju, ulagala je cijeli dan u planine na suncu i hladnoći, ali je uz mnogo truda i posla konačno prepoznala svoju hrvatsku želju i postala propovjednica. Na toj poziciji ona će s ponosom nuditi hrvatskim pojedincima do kraja mandata ili dok netko od naših sindikalnih partnera ne zatraži njezinu lokaciju – objasnio je šef države Plenković.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime