UEFA kaznila PSG zbog 12-tog nevidljivog igrača koji je napravio prekršaj nad Suarezom

0

Sadržaj

Rate this post

Pomisao na nikad prije viđenu prijevaru u Organizaciji prvaka je 12. nevidljivi igrač, grof Saint Germain, alkemičar poznat po svom okultizmu i vječnom životu.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • LIGA PRVAKA BARCELONE PSG SUAREZ
  • Barca

U osmini finala LP-a Barcelona je ostvarila ono što nitko u povijesti Organizacije prvaka nije uspio, nadoknadila je 4 minus poraza i porazila PSG, koji je na tom prostoru igrao s 12 igrača, među kojima je bio nezamjetan. Gledatelji UEFA-e nisu bili svjesni ove nikad viđene nogometne pljačke sve do posljednje minute parnice, u kojoj je nevidljivi 12-ero igrača dodijelio prekršaj Suarezu na mjestu napada, udarivši ga u noge, lice, srce, bubrege a također i slezena. Kao i dok nepovoljni Suarez pada s neprimjetnim udarima kao što je Schwabo zaklan u Bulajićevom filmu, Uefine sokolske oči područuju tu tešku pljačku PSG-a, i na način popuštanja nakon gadne, neka mala Barcelona pobijedi, herojski i borbeno u usprkos neviđenom varanju.

“Uz usporenu snimku, nema sumnje da nitko od uočljivih igrača nije ni dotaknuo Suareza. Koristeći najnovije infracrvene kamere, uspjeli smo locirati 12. neprimjetnog igrača PSG-a na terenu. Ne možemo potvrditi identifikaciju sa 100 % izvjesnosti, međutim postoje čvrsti znakovi o grofu Saint Germainu, čarobnjaku koji je poznat po svom okultizmu, natprirodnim događajima i dugotrajnim vezama s PSG-om”, navodi Uefa u kratkom priopćenju za javnost.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime