Zavrshila prva etapa tour of croatia 18 bicikala ukradeno dvojica biciklist

0
Rate this post

Masne kiseline i antioksidansi za kožu

Esencijalne masne kiseline dio su staničnih membrana, utječu na stanje kože i rad mnogih organa. Najzdravije masne kiseline nalaze se u sirovim orašastim plodovima, sjemenkama, zelenom lisnatom povrću i ribi. Suplementi Omega 3 pomoći će vam da dobijete preporučenu dnevnu količinu ako u vašoj prehrani nedostaju izvori ovih vrijednih sastojaka.

Uzimanje antioksidansa topivog u mastima poput astaksantina štiti osjetljive omega-3 masne kiseline u vašem tijelu. Astaksantin također poboljšava stanje kože, sprječava oštećenja od UV zračenja izvana i slobodnih radikala iznutra. Uključivanje WellnessPacka u vaš dnevni program suplementacije može poboljšati zdravlje i ljepotu iznutra.

Navodnjavanje

Grožđice su sušeno grožđe; naše će stanice kože izgledati slično ako ih ne vlažimo kako treba. Ne zaboravite popiti malu čašu vode s bilo kojim čajem, kavom, gaziranim pićem ili alkoholom te započeti i završiti dan s nekoliko gutljaja vode.

Sastojci i njihovi izvori od ključne važnosti za ljepotu

Vitamin C: igra važnu ulogu u proizvodnji kolagena i održavanju elastičnosti kože. Njegovi bogati izvori su: kivi, borovnice, citrusi i peršin. WellnessPack osigurava 100% NRV vitamina C.

  1. Cink: također bitan za proizvodnju kolagena; također može spriječiti sijedu kosu. Nalazi se u sjemenkama bundeve i korijenu đumbira. WellnessPack osigurava cink u količini koja je ekvivalentna 100% NRV.
  2. Sumpor: pomaže u izgradnji svih vezivnih tkiva. Bogati izvori sumpora su kupus, brokula, češnjak i luk.
  3. Silicij: Pomaže u održavanju pune kože, zdravih noktiju i sjajne kose. Ima ga u krastavcima, rajčicama, paprikama i zobi.

Magnezij: Određuje pravilan rad stanica, živčanog sustava, mišića i srca.

Zeleno lisnato povrće izvrstan je izvor toga. WellnessPack osigurava 25% RWS-a.
Beta-karoten (i drugi karotenoidi): štite od oksidativnog oštećenja i opeklina od sunca. Mrkva i lisnato zelje su dobri izvori beta karotena. Odličan izvor, posebno za kožu, je astaksantin.

Vitamin E: antioksidans topiv u mastima, pomaže u zaštiti staničnih membrana. Nalazi se u maslinama, avokadu, orašastim plodovima, sjemenkama i zelenom povrću. WellnessPack osigurava 100% NRV vitamina E.

Nezasićene masne kiseline: važna komponenta svih staničnih membrana, ključ za održavanje elastičnosti kože i normalizaciju proizvodnje prirodnih hidratantnih tvari. Nalaze se u orašastim plodovima, sjemenkama, zelenom lisnatom povrću, mahunarkama, žitaricama i ribi, kao iu dodacima kao što je Omega 3. WellnessPack pruža 100% NRV.

Magnezij: Određuje pravilan rad stanica, živčanog sustava, mišića i srcaŠto učiniti da zablistate punom ljepotom?

Zdrava prehrana i način života – uz pravilnu suplementaciju – mogu učiniti puno! Wellness by Oriflame predlaže praktičan način – korištenje proizvoda koji pomažu u isporuci esencijalnih hranjivih tvari. Ne oklijevajte više – sprijateljite se s Wellness ritualom i uživajte u svom zdravlju!

Zdravo tijelo polazište je za lijepu i blistavu kožu. Vrijeme izolacije je paradoksalno dobro vrijeme da se bolje brinete o sebi – slušajte što nam tijelo govori, vodite računa o dobroj prehrani, tjelovježbi i odmoru.

Za vikend u svibnju pripremili smo dodatak prepun stručnih članaka o zdravlju – naći ćete materijale o prehrani (također u estetskim terapijama), mikrobiomu, zdravlju štitnjače i mikro prehrani, naučit ćete i osnove tzv. pozvao piramide dugovječnosti. Ispitat ćemo učinke pušenja na kožu, provjeriti je li gluten u kozmetici važan i otkriti vrijedna svojstva ginsenga. Sretno čitanje!

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime