Zbog povratka alfa romea u formulu 1 uvode se bolidi s dva sjedala

0
Rate this post

Sastanak je održan u obliku debate kojom je predsjedao radijski i TV novinar Tomasz Kammel.

U raspravi o tome treba li zdravlje i ljepota ići ruku pod ruku i o novim standardima medicine protiv starenja sudjelovale su sljedeće osobe:

  • nakloniti se. med. Agnieszka Giderewicz-Baran – certificirana liječnica estetske medicine, specijalistica dermatologije
  • Iwona Potrykus-Gondecka – voditeljica asortimana i nabave za Ikea Food – osoba koja koristi tretmane estetske medicine

Koža je najveći organ i sastavni je dio našeg tijela. Iz tog razloga većina unutarnjih poremećaja odražava se na koži. Osim toga, okolišni čimbenici, uključujući uglavnom sunce, zagađenje, lošu prehranu i stres, pogoršavaju naš izgled.

Ljepota i zdravlje – zajedno ili odvojeno?

Samo izvođenje estetskih zahvata bez procjene i poznavanja općeg zdravstvenog stanja ili otkrivanja poremećaja prije nego se pojave simptomi opće bolesti, previše je površan tretman pacijenta. Postizanje dugotrajnih, sigurnih i maksimalno učinkovitih učinaka moguće je samo zahvaljujući holističkom pristupu zdravlju, a posljedično i izgledu kože.

Sveobuhvatan pristup usmjeren je na procjenu poremećaja unutarnje homeostaze i njezinu obnovu, prevenciju bolesti, poboljšanje postojećeg zdravstvenog stanja, a time i preokretanje biološke starosti organizma.

U Centru za estetsku medicinu možete iskoristiti estetske i anti-age tretmane i plastične kirurgije, napraviti trajnu dekorativnu i korektivnu šminku te dobiti savjete iz područja dermatologije, alergologije i dijetetike.

  • Centar za estetsku medicinu posvećen je osobama kojima su potrebni učinkoviti i dugotrajni rezultati uz održavanje najviših standarda zdravstvene sigurnosti.
  • Kombinacija visoke kvalificiranosti medicinskog osoblja i holističkog pristupa procesu starenja tijela donosi mjerljive učinke estetskih terapija.

Ljepota i zdravlje - zajedno ili odvojenoU Centru za estetsku medicinu stručnjaci koriste medicinsko i estetsko znanje stečeno tijekom godina, podržavajući terapije opremom temeljenom na suvremenim tehnologijama, uključujući Izraelska laserska platforma Harmony XL, Integral 2 (LPG endermologija), OxyGeneo™, Dermalux® (terapija LED svjetlom), FotoFinder bodystudio ATBM, Venusian (karboksiterapija), Dermapen (mikroneedling, ultrazvuk kože), Medicinski foto dokumentacijski sustav “Fotomedicus”.

Pregled rodnih maraka (FotoFinder bodystudio ATBM) obavlja se uz korištenje videodermatoskopa visoke klase.

Ovaj moderni uređaj omogućuje rano otkrivanje i prevenciju karcinoma kože zahvaljujući skeniranju cijelog tijela s arhiviranjem podataka i mogućnošću usporedbe naknadnih rezultata ispitivanja.

Ljepota i zdravlje – zajedno ili odvojeno?

U Centru za estetsku medicinu pacijenti mogu iskoristiti i tretmane za koje se koristi plazma bogata trombocitima. Koristi se za provođenje sigurnih i prirodnih tretmana koji regeneriraju kožu i poboljšavaju stanje kose. Prije svakog zahvata procjenjuje se početna krvna slika i dobivena koncentracija trombocita, što nas čini pouzdanim za pacijente.

Centar za estetsku medicinu također je mjesto za ljude koji traže pomoć u učinkovitom liječenju, između ostalih, promjena boje, eritem, hiperhidroza, bekrvno uklanjanje bradavica ili fibroma, poboljšanje stanja kože (suhoća, bore, brazde, opuštenost kože), a posljedično i poboljšanje cjelokupnog zdravlja i izgleda.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime