Zdravko Mamić među braniteljima u Savskoj pronašao zamjenu za trojicu Dinamovih igrača

0

Sadržaj

Rate this post

Realnost da su neki od zaštitnika hendikepirani i da zapravo nikada nisu igrali nogomet neće ih spriječiti da igraju lošije od Dinamovih igrača, smatra Mamić.

  • UDIO
  • Pošaljite emailom
  • DINAMO MAMIC PROTECTOR KLEMM
  • Mamic vanjski šatori

U Savskoj su se suprotstavili Ježina, Ibanez i također Šimunić, a dresove su ponijeli Đakić, Klemm, a također i Brosović. Dio je to potpuno nove, domoljubne prilagodbe na Dinamovoj ljestvici, kojom je Zdravko Mamić odlučio osvježiti Dinamov terminal, ali dodatno otkriti svoje zahvalnost zaštitnicima.

 Ti ljudi su se pripremili dati život za Hrvatsku, zašto to ne bi učinili i za Dinamo – uzviknuo je Mamić.

Stoga će Josip Đakić postati odgovarajući vezni igrač, dok će Klemm sigurno biti zadužen za zaštitu. Klemm ima veliko iskustvo u osiguravanju vrijednih posjeda, pa mu čuvanje pogotka Dinama ne smije predstavljati problem. A također na poluvremenu može pobijediti nestašne Bad Blue Boyse.

  • Ovi pojedinci vole Dinamo, ohrabruje me da se nekolicina njih protivi zbog načina na koji se ova savezna vlast odnosi prema Dinamu – zaključio je Mamić.

Profesionalci se slažu da ova prilagodba ne bi smjela bitno utjecati na kvalitetu Dinamove igre, a Nives Celzijus trenutno je pozdravila Đakićevu svježu smeđu kosu i uvjerila se da će on zasigurno biti Dinamova nova mezimica.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime