Australija legalizira gay brakove 67 australaca bilo za 100 hrvata protiv

0
Rate this post

Nakon pažljivog razgovora s pacijentom, prikupljanja intervjua i analize njegovog izgleda od prije nekoliko godina te temeljite analize trenutnog stanja njegove kože, liječnik predlaže način liječenja.

Pacijentu prezentira mogućnosti liječenja

Također može pacijentu “ilustrirati” očekivane učinke danog zahvata, koristeći za tu svrhu profesionalnu opremu.Dužnost je liječnika i informirati pacijenta o kontraindikacijama za određeni zahvat, mogućim nuspojavama i mogućim komplikacijama.

Prije nego što liječnik započne s zahvatom, mora pribaviti pisani informirani pristanak pacijenta koji mora dati u iskaznicu koju je utvrdio liječnik, a koja je medicinska dokumentacija.

  1. Ovdje se također moraju unijeti podaci o datumu zahvata, nazivu upotrijebljenog pripravka, njegovoj količini i mjestu primjene – sve to radi sigurnosti pacijenta i sigurnosti mogućih budućih zahvata
  2. . Kontakt liječnika s pacijentom ne bi trebao završiti zahvatom. Da bi se uočili učinci, potrebni su naknadni posjeti.
  3. Vrijedi napomenuti da atraktivan izgled lica određuju mnogi detalji, a oni određuju hoćemo li ga doživljavati kao mlado i lijepo.

Iskusni liječnik može tijekom jednog posjeta provesti ne samo tipične tretmane, kao što je smanjenje finih bora i brazda ili povećanje usana. Može poboljšati izgled nosa, popuniti udubljene sljepoočnice, pomladiti ušne resice ili dati licu lijep profil korekcijom brade itd.

Terapija se sastoji u vještoj distribuciji preparata na odabranim područjima cijelog lica i davanju simetrije i skladnog oblika. Da bi zahvat izveo ispravno i dobio dobar učinak, liječnik mora imati veliko iskustvo, vrlo dobro poznavanje anatomije, poznavanje tzv. „Zlatni standardi“, kao i osjećaj za estetiku.

Rezultat dobro obavljenog tretmana trebao bi biti takav da ne primijetimo koje je mjesto korigirano, ali imamo opći dojam da je lice dobilo svježinu, izgleda osvježeno, skladno je i pomlađeno. I ta činjenica dokazuje uspješnost svakog estetskog tretmana.

Lice izloženo UV zrakama

METRIKA NIJE UVIJEK JEDNAKA BIOLOGIJI!

Ono što je jako važno – starost naše kože može se razlikovati od naše biološke dobi, što ovisi, primjerice, o načinu života (sunčanje, pušenje, loša prehrana) ili genetskim uvjetima (genetski gubitak potkožnog tkiva ili genetski uvjetovana mlitavost kože). Istraživanja dokazuju da je biološka starost kože koja je sustavno izložena suncu, a samim tim i na području lica, dekoltea i ruku, čak 30 godina ispred prirodne rekordne starosti!

Lice izloženo UV zrakamaFotografija vozača kamiona čije je lijevo lice bilo izloženo UV zrakama.

Zbog dinamičnog razvoja dermatologije i estetske medicine, danas je moguće odgoditi proces starenja kože i boriti se protiv njegovih znakova. Postoji mnogo terapijskih mogućnosti, ali potrebno je znanje i vještine da biste ih mogli pravilno koristiti!

Moramo zapamtiti da je koža naš najveći organ i, kao i drugi organi, „pobolijeva“ i podliježe procesima starenja. U slučaju problema ili tegoba drugih organa najčešće tražimo iskusnog stručnjaka, postavljamo pitanja, biramo liječnika „na preporuku“ itd. Zašto to ne biste učinili za njegu kože?

Naša koža je slika onoga što se događa u našem tijelu.

Zdrava koža je jednako lijepa koža. Pojava – blijeda, siva, crvenilo, popucale kapilare, promjena boje, mrlje, kvržice, prištići kao i preuranjene bore ili preranog gubitka potkožnog tkiva – znak je da se nešto događa i da biste trebali posjetiti dermatologa.

  1. Zabrinjava činjenica da se broj komplikacija nakon estetskih zahvata koje obavljaju nekvalificirane osobe stalno povećava.
  2. Nastaju zbog loše tehnike liječenja, nestručnog odabira proizvoda, nepoznavanja anatomije i tzv. osjetljive točke, izvođenje tretmana nestručnim preparatima ili nekvalitetnom opremom.
  3. Iz sigurnosnih razloga vrijedi upotrijebiti zdrav razum i povjeriti svoju ljepotu i zdravlje u prave ruke – potražite liječničke ordinacije i iskusne stručnjake.
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime