Merkel angažirala Hanžekovića da ovrhama spasi što se spasiti da od njemačkih potraživanja u Grčkoj

0

Sadržaj

Rate this post

S obzirom da se Syriza tiče vlasti, Merkel je na kraju bila odlučna, jedina nada za spas njemačkih resursa trenutno je hrvatski kralj pogubljenja Marijan Hanžeković

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • HANŽEKOVIĆ MERKEL NJEMAČKA SIRIZA GRČKA
  • Merkel

Užas, a također i tišina, uhvatili su njemačke financijske institucije s obzirom na to da je Alexis Tsipras uključivao vlast u Grčkoj. Istina da Grčka samo duguje Njemačkoj više nego što je Sanader uzeo u dva mandata zapravo je naglasila njemačku kancelarku do te mjere da je htjela odobriti sporazum sa samim đavlom kako bi spasila njemački kapital.

U konačnici je ipak odlučila surađivati ​​sa zagrebačkim odvjetnikom Hažekovićem, bijelim iluzionistom na akumuliranju nenaplativog. Hanžeković je već prvog dana poslao milijun implementacija te blokirao grčko pravosuđe, kojemu će trebati minimalno desetljeće da se nosi sa svim situacijama.

– Marijana mi je predložila prijateljica Kolinda, ona navodi da ga zapravo poznaje još iz Trilateralnog vrtića i da je odličan dečko. Osim toga, ja sam zapravo slušao da Handžeković plaća i jamčevinu svojim klijentima, predlažem, nije da ja kanim u zatvor, ali nikad ne shvatiš, ha, ha. – ustvrdila je njemačka kancelarka Angela Merkel.

Hanžeković se zapravo obvezao prikupiti minimalno 80% njemačkih slučajeva tijekom dvije godine, a sprema se uložiti svu zaradu od provizija u dobrotvorne svrhe preuzimanjem VW tima, kao i korištenjem svih opstruiranih, a također i nezaposlenih Hrvata.

– Ovo je dvostruka pobjeda, Marijan Hanžeković Gmbh. Na taj će način zasigurno podići životni standard u Hrvatskoj, a kasnije će sve to naplatiti povratima. Znate točno kako kaže istaknuti: Šerif u izobilju, zadovoljan šerif i najbogatiji šerif! He, he, zar ne – naveo je Ivo Banac.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime