Na nedjeljni referendum u kataloniji pristiglo i 12478 listia iz mostara

0
Rate this post

Hranite se raznolikom i uravnoteženom prehranom.

  • Zapamtite pravu razinu hidratacije.
  • Spavajte osam sati dnevno.
  • Vježbajte kod kuće (na primjer, možete se penjati stepenicama, raditi sklekove ili plesati).
  • Vježbajte meditaciju i jogu.
  • Vježbe poput Jacobsonove tehnike opuštanja izvrsno su rješenje za trenutnu situaciju.

Emocionalna prehrana – ključ za zaštitu vašeg mentalnog zdravlja

Ne znamo koliko će dugo trajati kriza SARS-CoV-2. Zato morate naučiti biti kod kuće, živjeti s partnerom, tolerirati frustracije i nositi se s neizvjesnošću. Zapravo, svatko od nas morat će za sebe pronaći svakodnevne strategije upravljanja vremenom kako bi ublažio i prevladao te čimbenike.

Međutim, „emocionalna prehrana“ je pravi alat koji će vam uvijek pomoći i ojačati. Dakle, u čemu se sastoji?

  1. Kako raditi na emocionalnoj prehrani
  2. Ovdje su neki od čimbenika koji čine široko shvaćenu “emocionalnu ishranu”:
  3. Srce u ruci simbolizira mentalno zdravlje

Da biste zaštitili svoje mentalno zdravlje, potrebna vam je podrška onih oko vas.
Morate aktivno promicati niz pozitivnih obrazaca ponašanja i stavova.Ponudite nadu, podršku i pozitivan pogled onima koji se boje ili imaju negativne misli.
Svi prolazimo kroz isto. Stoga bismo trebali podržavati jedni druge.

Uvijek dajte sve od sebe.

Vrijeme je da se približite drugima, čak i da se držite na udaljenosti. Upućujte pozive, šaljite poruke i aktivno brinite za ljude oko sebe. Učinite to za one koje volite, svoje prijatelje i susjede. Također moramo izgraditi vlastite mreže podrške.

Zaključno, mentalno zdravlje je stup naših života o kojem bismo trebali brinuti u trenutnoj situaciji. Nemojte zanemariti one koji su već preboljeli od COVID-19 prije dolaska kod nas. Također, ne zaboravite zadovoljiti vlastite potrebe i ne ustručavajte se zatražiti stručnu pomoć ako vam je potrebna.

Zdrav recept za ljepotu svake žene

Zdravo tijelo, lijepa figura, lijepa koža, sjajna kosa i puno energije… Svaka žena sanja o lijepom izgledu, savršenom zdravlju, dobrobiti i odličnom stanju – bez obzira na godine – ima li 20, 30, 40 godina, 50 i više godina…

Danas, međutim, živimo u stalnom trčanju, stresu, premalo spavamo, a svakodnevni izazovi – posao, kuća, djeca čine da nam nedostaje vremena za pravilnu prehranu, odmor i brigu o svom zdravlju. … a naš stil života presudno utječe na formu u kojoj se nalazimo.

Zdrav recept za ljepotu svake ženeStoga je vrijeme da preuzmete odgovornost za svoje zdravlje i promijenite način života, vrijedi započeti s dnevnom dozom tjelesne aktivnosti i… sa sadržajem našeg tanjura!

Naš ten, stanje i zdravlje odražavaju našu svakodnevnu prehranu, koja nažalost svake godine ima sve više štetnih aditiva i konzervansa. Također jedemo previše šećera i soli, a to negativno utječe na naše zdravlje, a posljedično i na izgled.

Stoga, ako se počnemo pravilno hraniti, a naš jelovnik uključuje vrijedne, neprerađene proizvode – poput sušenog voća i orašastih plodova bez HELIO Natura konzervansa – odmah ćemo dobiti više energije! 100% prirodno sušeno voće, sjemenke i orašasti plodovi HELIO Natura je bogat izvor vitamina i minerala važnih za zdravlje i ljepotu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime