NAKON UHIĆENJA: Autor biste Christiana Ronalda priznao da je fanatični navijač Barcelone

0

Sadržaj

Rate this post

Iako se prvotno mislilo da je kiparova dojka zapravo nekoliko puta slučajno ispala na putu do trgovine, istraga nadležnih organa otkrila je da je problem doista bio svjestan.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • CHRISTIANO RONALDO BI BIO UŽAS
  • kršćanski

Zračna luka na Madeiri, u kojoj je rođen jedan od idealnih svjetskih epileptičara na kaznenom mjestu Cristiano Ronaldo, u srijedu je preimenovana u čast četverostrukog osvajača Zlatne sfere i jedne od najdosljednijih frizura Lige prvaka. Nakon prvog užitka i blaženstva Ronaldovih sljedbenika, nadležni terminala minute letova otkrili su Ronaldove grudi, uslijedio je šok, popraćen vriscima preplašenih dama, ali i kricima užasnutih klinaca.

“Nažalost, Škegro!” Vrištala je jedna starija gospođa iz Hrvatske.

“Nije Škegro, nego oni iz Gooniesa”, rekla je njezina prijateljica, također građanka Lijepe naše.

Sigurnost i zaštita pobrinuli su se da brzim tretmanom obuzdaju uznemirenu publiku, dok se Realova skupina psihoterapeuta pobrinula za opuštanje uplakanog Ronalda, prekrivši poprsje leđa krpom.

Policija je stigla na web stranicu ovog kulturocida i odmah nakon ugleda dojke izdala nalog za uhićenje pisca ovog sumornog događaja.

Iako su prvotne pretpostavke bile da je piscu nekoliko puta pala grudi na putu do trgovine, vještačenjem je utvrđeno da se radi o svjesnom teroru jer je navijač FC Barcelone.

Nakon što je vijest stigla u Hrvatsku, iz HAZU-a su autoru rekli da trenutno čeka rad na izradi potpuno nove Tuđmanove biste u Solinu, jednako brzo kao što je ponudio višegodišnje zatvorske kazne za kriminalne radnje naspram umjetnosti.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime