News bar ponovno online u prvom chlanku prekrshili smo izbornu shutnju chak

0
Rate this post

Primjerice, oljuštene sjemenke suncokreta, sjemenke bundeve ili pistacije pečene bez HELIO Natura soli, koje sadrže mikroelemente poput cinka i bakra, pomoći će nam da brinemo o zdravom izgledu kože, kose i noktiju.

HELIO Natura suhe marelice osigurat će vrijednu dozu vitamina A i B, koji imaju važnu ulogu u održavanju dobrog zdravlja, te vitamina C – neophodnog za pravilnu proizvodnju kolagena i zaštitu stanica kože od oksidativnog stresa.

S druge strane, sušeni jackfruit, kao i ostali prirodno zdravi grickalice iz asortimana HELIO Natura bez konzervansa, ne samo da će nam osigurati vrijedne vitamine i minerale, već i veliku dozu vlakana.

Hrana je esencijalno gorivo za naše tijelo

„Danas smo ono što jedemo“, stoga je vrijedno zapamtiti pri sastavljanju dnevnih obroka. Odabirom 100% prirodnih HELIO Natura proizvoda, možemo biti sigurni da biramo najkvalitetnije namirnice koje će osigurati zdravlje, dobro osjećanje i prirodno… lijep izgled!

Najbolji recept za bolji život danas = zdravije stoga je pravilna prehrana, puna vrijednih vitamina, mikro i makro elemenata, kojih se može pronaći u orašastim plodovima i suhom voću bez HELIO Natura konzervansa, ali i – svakodnevna tjelesna aktivnost i redoviti preventivni pregledi!

  1. Svaka od ovih „preporuka“ utječe na konačni rezultat, odnosno savršeno zdravlje i odličnu kondiciju…a samo je na nama u kakvoj ćemo formi doći do cilja.
  2. Stoga, kako bi povećali našu svijest o pristupu brizi za zdravlje, tvrtka HELIO, kao i organizacija Cvijet ženstvenosti, danas se fokusira na prevenciju i edukaciju.
  3. Bakalie stručnjak, koji svakodnevno promiče principe zdrave prehrane, uključio se u ovogodišnje 10. izdanje edukativne akcije “Lijepa jer zdravo” i kao partner ove jedinstvene društvene kampanje – HELIO danas poziva sve dame na preventivne preglede .

Dana 11. i 12. svibnja ove godine otvoren je mobilni ginekološki ordinacija tzv cytobus, gdje će svaka žena moći besplatno napraviti Papa test. Dodatno, u sklopu kampanje kreirat će se i poseban “Ženski grad” u kojem će sve sudionice moći iskoristiti razne planirane atrakcije, poput kozmetičkih tretmana, konzultacija sa specijalistima, ženskog ljetnog kina, kao i sudjelovati u brojnim natjecanjima s financiranim nagradama, među ostalim. od strane tvrtke HELIO.

5 koraka da budete lijepi i zdravi u novoj godini.

5 koraka da budete lijepi i zdravi u novoj godini.Neće biti pretjerano reći da svi želimo izgledati sve bolje i bolje ili usporiti napredak vremena. Međutim, prirodno je teško i put je neravan. Međutim, to ne znači da se ne isplati brinuti o svom izgledu i ne poboljšavati ga.

U različitim kulturama, pa čak i tijekom desetljeća, percepcija ljepote se mijenja. Prvi korak do ljepote i prevashodne vrijednosti trebala bi biti briga o našem fizičkom i mentalnom zdravlju.

Zdrav duh u zdravom tijelu i briga o zdravlju značajno povećavaju naše samopoštovanje i čine da naše tijelo izgleda bolje i učinkovitije. Ali što učiniti da u novoj godini budete zdravi i lijepi?

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime