Pape se potukli zbog finala svjetskog prvenstva!

0

Sadržaj

Rate this post

Postojeći papa Franjo iz Argentine posvađao se s umirovljenim njemačkim papom Benediktom XVI. oko čiju će se stranu Bog zasigurno stati u posljednjem okršaju Globe Mug-a.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • PAPA NJEMAČKA ARGENTINSKA BORBA
  • Pape

Užasna vijest potječe iz Vatikana, gdje se u zajedničkoj molitvi borio postojeći i umirovljeni poglavar Svete Stolice. Svađa je izbila tijekom spora na čijoj će strani biti Svevišnji u finalu Svjetske šalice.

– Samo sam brzo naglas komentirao da će Bog definitivno biti na strani Njemačke, koja je zapravo pokazala da je pravi favorit ciljanog tržišta, nogometnih profesionalaca i svih ljudi dobre volje – objasnio je umirovljeni njemački papa Joseph Ratzinger, bolje poznat pod umjetničkim imenom Benedikt XVI.

Nakon te izjave bivšeg pape, sadašnji papa Franjo, Argentinac porijeklom i temperamentom, počeo je raspravljati i pojašnjavati da će Bog nesumnjivo biti na strani Argentine.

– Očito je bila provokacija. Morao sam odgovoriti. Rekao sam da je Božja ljubav neograničena, ali da će Bog svakako podržati Argentinu. Nasmijao se kao i zakolutao očima. Ošamario sam ga – tvrdio je papa Bergoglio.

Nakon toga je izbila tučnjava koja je trajala sat vremena. Pape su se šamarali, pritiskali i pokušavali povući brade. Na kraju su ih razdvojili biskupi koji su isprva povikali: ‘Ne nadaj se s njim, udari ga!’

Trenutno je situacija mirna, no neki svjedoci tvrde da pape skupljaju svoje sljedbenike i planiraju masovnu tučnjavu na Trgu sv.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime