Volkswagen izbacuje prvi nevidljivi vojni zrakoplov kodnog imena Crni dim

0

Sadržaj

Rate this post

Volkswagen također otkriva da je njihov avion radarima nevidljiv jer ga zamjenjuje crnim olujnim oblakom, što pokazuje istina da su njemački meteorolozi svaki put pogrešno predvidjeli tornado dok je letjelica provjeravana.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • VW ZRAKOPLOV CRNI DIM VOLKSWAGEN
  • vw

Volkswagen objavljuje svoj početni nevidljivi vojni zrakoplov kodnog naziva Black Smoke. Ovaj borbeni zrakoplov će zasigurno biti opremljen jednim od najmodernijih “spirit pump” TDI motorom koji je proizašao iz vlastite automobilske tvrtke, dok je “common rail” verzija planirana za 2046. godinu. Međutim, posebnost ovog konkurentskog zrakoplova nije ni u brzinu niti sposobnost kretanja, već u činjenici da je zbog velikog oblaka crnog dima koji se vijori iz njegovog ispuha, apsolutno nevidljiv kako gledateljima sa zemlje, tako i raznim drugim borbenim zrakoplovima.

“Ovaj ratni avion je svojevrsna transformacija u modernom ratovanju. Osim što je maskiran u crni oblak i stoga neprimjetan za neprijatelja, Crni dim je sam po sebi borbeno oružje koje širi ekocid, tako da možemo kategorizirati kao bio-alat“, izvijestio nas je Hans. Erdinger, glavni inženjer VW-ovog vojnog koncerna.

Volkswagen također otkriva da je njihov avion radarima neprimjetan jer ga zamjenjuje crnim olujnim oblakom, o čemu svjedoči i stvarnost da su njemački meteorolozi svaki put pogrešno predvidjeli oluju dok je avion bio testiran.

Nažalost, avion Black Smokea zapravo nikada nije bio testiran nad hrvatskim nebom, pa za Zorana Vakulu jednostavno nema opravdanja…

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime