Okrenuo se Bogu nakon što mu je ujutro dizel upalio iz prve

0

Sadržaj

Rate this post

Kao i svakog ledenog ranog jutra, Marko je planirao višeminutni roj koji će susjede probuditi poput magarca koji riče, no ovoga puta dogodilo se čudo…

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • ALPHA DIESEL ČUDO BOG
  • automobil

Marko K. bi svako jutro imao rutinski tretman. Nakon što bi skuhao kavu, prošetao kućnog ljubimca i poljubio njegovu drugu polovicu koja se odmara, započeo bi ritual paljenja svoje Alfe 156 1.9 J TD. Najprije bi vjerno zagrebao led sa stakla, a nakon toga započeo svoj poznati “magareće zov na parenje”, koji bi zasigurno probudio susjede, a i odvodio cijevima alternatoru život.

No, danas se dogodilo čudo o kojem se ne prestaje pratiti na društvenim mrežama. Marku je započela njegova Alfa od inicijalnog, unatoč tome što je na otvorenom bilo -7 i što je bila Alfa, dizel.

“Ne znam kako to točno prevesti osim čudom. Ja sam inače bio ateist, ali ovo je promijenilo sve. Ušao sam u vozilo, gurnuo i okrenuo ključ i moja Alpha je krenula od početka. Skoro sam doživio zastoj srca. Sigurno ne bi bilo sumnje da je “Božanska intervencija na radiju, pustio je refren Miljacke Halida Bešlića, razumiješ onu” To bi konstatovalo čuda. “Da se ovo dogodilo meni u Međugorju Vatikan bi to sigurno odmah prepoznao”, rekao je Marko koji je trenutno napustio svoje domaćinstvo i pribjegao Bogu vozeći se Kaptolom.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime