Bandić dobio bruh jer si je pokušao podići rejting

0

Sadržaj

Rate this post

Zagrebački gradonačelnik zapravo nikada nije izbjegao nemoguće poteškoće.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • BANDIĆ OCJENA TEŽINA BRUCH USKOK POPULIZAM
  • bandić

Milanu Bandiću je liječnica savjetovala da ne diže velike bodove, ali je tijekom jučerašnjeg praznika rada odlučio učiniti upravo suprotno. To i ne čudi jer ne sluša profesionalce kad išta radi, bilo one građevinske stručnjake koji mu kažu da im neki park ili fontana nisu po zanimanju, bilo pravne stručnjake koji ga obavještavaju da su neke stvari koje radi kriminalne.

U toj poslovičnoj neposlušnosti odlučio je podići točku veću od izvlačenja Excalibura iz stijene ili Thorova Mjolnira s poda – svoju ocjenu. Podizanje tako niskog ranga bilo bi izazov za zdravog i uravnoteženog, mladog i također neokaljanog muškarca, a kako bi točno mogao uspjeti gradonačelnik na kojeg utječu bolesti i ometanja?

Naša je bijeda jer je radost, kao i njegova sreća u tom pehu, što je zbog te modrice morao sinoć hitno na operaciju zbog čega je jutros spriječio ročište na sudu na kojem bi se potvrdila optužnica. USKOK podnio tužbu protiv njega. Ovu “slučajnost” trebamo shvatiti i zbog činjenice da bi takva optužba zasigurno uključila par hrpa u njegovu ocjenu, koja je već u tijesnoj poziciji.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime