Bandić umjesto Gričkog topa postavlja fontanu koja će svako podne prskati prolaznike

0

Sadržaj

Rate this post

Točno u podne, sasvim novi vodeni top, poput fontane, zasigurno će širiti radost i također poprskati ovakav vodeni bukakee po japanskim turistima.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • LOTROŠČAK GRIČKI TOP PODNE BANDIĆ FONTANA
  • Ugriz vodenog topa

U proračunu grada Zagreba za nove poslove nema suše. Dokazuje to i današnja konferencija za novinare u Mjesnoj samoupravi na kojoj je gradonačelnik Milan Bandić osigurao novu česmu. Njegova strategija je zamijeniti stari i dotrajali Grički top na kuli Lotrščak potpuno novim, suvremenim vodenim topom.

“Zagreb nije balkanski grad. Zar se nije dovoljno pucalo? Drugi svjetski rat više nego da niste prepoznali. Pa smo postavili vodeni top. Zar ne željno iščekujete vidjeti turiste iz Koreje, a također i Japana kako stoje ispod toranj kao i čekanje da im top doživi orgazam na licu u podne? Ne Zagreb Beč ili Tokio. Puno smo bolji. Ispred vremena smo. Da mogu sigurno bih ejakulirao na sve ljude Zagreb u podne kad bih mogao.“.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da ova gradonačelnikova fiksacija seže još od njegovog prvog dolaska u Zagreb davne 1974. godine. Pucnjava u podne ga je toliko uplašila da je nakon toga pustio goluba na Trgu Republike. Tada se zakleo da će na ovaj ili onaj način doći za gradonačelnika Zagreba i ukloniti taj barbarski način obilježavanja dvanaest sati.

Pisac: Mario Vukelić.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime