Fashisti diljem svijeta chestitali gradonachelniku hasanbegoviu na uklanjan

0
Rate this post

Koristite visokokvalitetnu kozmetiku. Primjerice, prije spavanja, nakon skidanja šminke i uklanjanja prljavštine s kože lica, koristite dobar dermokozmetički preparat, čija će zadaća biti održavati kožu u dobrom stanju i mladolikom.

Vrijedi preporučiti i dodatak prehrani u kapsulama Doppelherz aktiv Lifting Complex PREMIUM s hijaluronskom kiselinom, koja je prirodna komponenta međustanične tvari kože. Set kapsula također sadrži vitamine C i E koji pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Spavanje je prekrasna kozmetika, ali ćete osjetiti njegovu moć uljepšavanja tek kada se redovito pridržavate pravila zdravog načina života i provodite pravilnu njegu.

Ljepota i zdravlje proizlaze iz zemlje

  • povratak
  • Znanje

Priroda nam nudi mnogo dobrih, provjerenih sastojaka za njegu tijela. Možda nisu lijepo mirisne, nisu poslužene u obliku sofisticiranih proizvoda u elegantnom pakiranju, ali njihova vrijednost nije u njihovoj ljepoti. Vrijednost su učinci koje dobivamo korištenjem sirovina, iz nepatvorene prirode, koje su zaboravljene u vremenima oduševljenja velikim kemikalijama. Sada, kada se vratimo izvorima, razmišljamo ekološki, ponovno otkrivamo njihovu jednostavnost i učinkovitost.

  • opuštajuća glazba besplatno ZAiKS
  • Ljepota i zdravlje proizlaze iz zemlje
  • Blato – kozmetika na bazi morskog mulja

Jednostavne i brze metode čišćenja kože traže se gotovo cijelo stoljeće.

Ljudi koji žive u blizini mora nakon kupanja u morskom mulju smatrali su da je njihova koža čišća i zdravija. Crvenilo je nestalo, čak su i rane bolje zacijelile. I dok sluzava maska ​​ne izgleda privlačno, daje dobre rezultate. Slani mulj nastaje duž cijele obale Sjevernog mora, u blizini ušća rijeka i na obalama mora, osobito u mirnim uvalama.

Dragocjeni minerali i hranjive tvari, vitamini i elementi u tragovima dobivaju se skupim tehnološkim postupkom. Mrtvo more je poznato i vrlo cijenjeno, gdje se tisućama godina proizvode prirodni proizvodi njege i ljekovitosti.

To je kristalna sol i crno blato

Ovo nevjerojatno mjesto nalazi se 400 m ispod razine mora, najniže na svijetu. Vozeći se do ovog mjesta, promatrajući informativne ploče da smo opet 100 metara niže od razine mora, ulazimo u jedan drugačiji svijet. Vruća klima, najveći svjetski salinitet i iznimni geološki uvjeti stvorili su pomalo tajanstveno područje.

Kozmetička blaga puna minerala i elemenata u tragovima nastajala su tisućama godina u ovom stalno pomalo maglovitom, mirnom, tihom krajoliku, lišenom gotovo sve vegetacije i životinja.

To je kristalna sol i crno blatoSadrže, između ostalog, spojeve magnezija, kalija, kalcija, silicija, broma, joda, željeza, natrija i aluminija. Važni su za procese koji se odvijaju u koži, vraćaju vitalnost, jačaju i regeneriraju, odgađaju procese starenja kože i stvaranje bora. Koriste se u medicini i kozmetologiji.

Tretmani blatom čiste, omekšavaju i zaglađuju kožu, potičući je na regeneraciju.

Djeluju opuštajuće na cijelo tijelo i uklanjaju napetost mišića. Poboljšava se mikrocirkulacija i ubrzava izlučivanje štetnih metaboličkih produkata, zbog čega se koriste u anticelulitnim tretmanima, posebice u kombinaciji s algama. Crno blato se može koristiti i za njegu kose. Dakle, suprotno tradicionalnom nazivu, Mrtvo more daje vitalnost i potiče život.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime