Frustrirani vozach trubljenjem rijeshio prometni chep u zagrebu

0
Rate this post

Ne znam nikoga tko ne donosi novogodišnje odluke. Za trenutak je kraj godine. 2022. se brzo bliži i većina nas će svoje novogodišnje odluke vjerojatno ponovno napisati na papir. Mnogi parovi koji su planirali svoje vjenčanje 2022. zasigurno će planirati treninge, mršavljenje i detoks dijetu kako bi izgledali zapanjujuće i lijepo na dan vjenčanja!

NOVA GODINA – NOVE ODREDBE

Kako bi se podržala prehrana i tjelesna aktivnost, potrebno je poduprijeti tijelo iznutra. Prirodni, testirani, certificirani i nadasve učinkoviti dodaci prehrani bitan su element brige za vaše zdravlje i ljepotu.

  • Svaka žena, a posebno mladenka, želi zablistati lijepom kosom, besprijekornom, zdravom i čvrstom kožom te dugim i izdržljivim noktima. Proizvodi za vanjsku njegu vrlo su važni – regeneratori, ulja, maske, kreme i masti brinu se za izgled naših atributa izvana, ali bez prave količine vitamina i minerala u tijelu, najbolja i najskuplja kozmetika neće Pomozite.
  • Suplementacija vitaminsko-mineralnim pripravcima najbolji je način za postizanje dugotrajnih, spektakularnih i zdravih učinaka. Ne vjerujte ni u kakve čudesne mjere, nakon kojih bi kosa trebala narasti u tren oka, nokti će biti poput čelika, a koža kao da je napravljena najboljom grafikom i Photoshopom. Dotjerivanje i briga o sebi je proces.

Sve što trebate je redovitost i dosljednost!

Trenutni tempo života, prerađena hrana, mala količina sunčeve svjetlosti i loše navike, koje je pogoršala pandemija, ne samo da pogoršavaju naše fizičko stanje, već i kosa postaje tanja i sklona ispadanju, nokti su lomljivi i cijepa se, a koža gubi čvrstoću. Osim toga, sjedilački način života, rad ispred računala nekoliko, a ponekad i nekoliko sati dnevno, isporučena hrana utječe na rastuću težinu.

LJEPOTA I ZDRAVLJE S UNS-om

Početak godine je pravo vrijeme da svoju prehranu počnete nadopunjavati prirodnim pripravcima obogaćenim vitaminima i mineralima.

Ovo je proces čiji učinci nisu vidljivi nakon prvog tjedna. Trebate biti strpljivi, ali vrijedi pričekati učinke, pogotovo jer gutanje tableta nije mučno niti dugotrajno. Većina vjenčanja u Poljskoj počinje početkom svibnja, odnosno za 5 mjeseci. Ovo je dovoljno vremena da uspostavite ravnotežu vitamina u tijelu i uživate u lijepoj kosi, koži i figuri.

Kada posežete za dodacima prehrani, svakako se trebate upoznati s njihovim sastavom i proizvođačem.

  1. LJEPOTA I ZDRAVLJE S UNS-omSvaki dan smo bombardirani stotinama TV reklama koje nas uvjeravaju u trenutne učinke dodataka prehrani.
  2. Vrijedi se pa čak i potrebno zapitati se je li moguće da kosa počne rasti brzinom trkaćih automobila
  3. Svi znaju da je to nemoguće, a učinkovito liječenje zahtijeva vrijeme i najkvalitetnije pripreme.

U UNS online trgovini pronašao sam puno vitaminsko-mineralnih preparata koji učinkovito, za vrlo razumne novce i sveobuhvatno podržavaju procese obnavljanja i održavanja zdravlja i kondicije. UNS je poljska tvrtka koja brine ne samo o najvišoj kvaliteti svojih proizvoda, već primjenjuje i postupke Dobre proizvodne prakse i Dobre higijenske prakse, čime se eliminiraju svi rizici iz proizvodnje.

Ideja clean label implementirana u UNS-u za mene je od velike važnosti, odnosno nedostatak nepotrebnih punila, bojila i konzervansa. Dodaci su pakirani u staklenu ambalažu koja se može reciklirati, a smeđe bočice za tablete i grafički uglačane naljepnice vrlo su elegantne.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime