Glasnović viđen kako na Hreliću prodaje jeftinu desničarsku retoriku

0

Sadržaj

Rate this post

Glasnović, kao i većina umirovljenika Jakuševca, nudi pristupačnu robu upitne vrijednosti koju je godinama skupljao u njegovom podrumu – svijest.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • GLASNOVIĆ HRELIĆ JAKUSEVAC
  • hrelić

Gotovo 5 desetljeća Zagrebački velesajam na Jakuševcu, istaknutom Hreliću, mjesto je susreta svega, svakoga i svega. Zbog slabe financijske situacije sve veći broj pojedinaca mora prodavati, kupovati artikle male cijene, sumnjive vrijednosti kao i vrhunske kvalitete, kako bi se smanjio pritisak na njihov ionako anemičan mjesečni plan potrošnje. Ove nedjelje, među brojnim umirovljenicima koji su od kuće donijeli niz beskorisnih stvari, ali i smeća, viđen je umirovljeni general Glasnović kako nudi jeftine nepotkrijepljene tvrdnje desnice.

“Hrvatska ostaje u udbaško-komunističkom kalifatu! Prestanite širiti velikosrpski publicitet kao i falsificirati pozadinu! Dijaspora je srce Hrvatske! Hrvatska živi u udbaško-komunističkom kalifatu! Počnite, gotovo je više nema!” Vikao je Glasnović, sjedeći uz ekološki prihvatljivu ceradu prepunu ekonomično konzervativne retorike i domoljublja, dok je tek nekoliko prolaznika nakratko zastalo da pogleda tu hrpu smeća.

U konačnici, mogu samo zaključiti da, srećom, pisac ove poruke nije kupio nijednu od ovih niskotarifnih Glasnovićevih nepotkrijepljenih tvrdnji, kao ni protivljenja danas, jer bi inače napisao kako je Glasnović viđen. u Konjščinskoj, kako svoju ideologiju nudi hrvatskim građanima. uvoza.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime