Hasanbegovi miche teslu i stavlja glavasha hrvata koji je dokazao vodljivos

0
Rate this post

LIJEPA KOSA,NOKTI I KOŽA – BIOTIN NEPROCJENI

Biotin je čarobni vitamin B7, poznat i kao vitamin H. Nedostaci biotina gotovo su odmah vidljivi u našem tijelu. Slaba, lomljiva i ispadajuća kosa, lomljivi i pucajući nokti te problematična koža s nesavršenostima – svi su ti simptomi nepogrešiv znak da tijelu nedostaje biotin. A bez održavanja njegove stalne razine u tijelu, nikakvi regeneratori, kreme ili lakovi neće pomoći.

  • UNS biotin  je najveća doza od 5000 µg u jednoj kapsuli, koja zadovoljava dnevnu potrebu za vitaminom. U sastavu biljne kapsule nema umjetnih tvari, a tableta je sigurna za želudac.
  • Osim toga, sastav je obogaćen inulinom marke OraftiGR, odnosno vlaknima korijena cikorije, koja utječe na pravilnu bakterijsku floru crijeva, njihov rad i proces čišćenja organizma od toksina, a to također ima kolosalan učinak. o procesu stabilizacije vitamina i pravilnom radu suplemenata. Biotin također doprinosi snižavanju razine glukoze u krvi i radu štitnjače.

Nakon mjesec dana korištenja Biotin UNS vidljivo je definitivno poboljšanje kose

Sjajnije su, fleksibilnije, a najviše od svega, količina ispadanja kose se kod mene smanjila za najmanje 70%! Prije svakog dana četkanja, to je bio strah. Količina kose na češlju me prestrašila. Sada je ovo samo nekoliko dlačica koje prirodno ispadaju u skladu s životnim ciklusom vlasi.

Moja manikurica primijetila je značajno poboljšanje u debljini ploče nokta koju više ne treba jačati kako bi nanijela besprijekoran sloj laka. I sve to zahvaljujući jednokratnom, svakodnevnom gutanju tablete! Koliko me to košta? Dvomjesečni tretman biotinom u pakiranju od 60 kapsula košta samo 45 PLN!

MOĆ PRIRODE ili ZDRAVLJE IZRAVNO IZ BILJAKA

Kažu da je najbolje što je priroda već uspjela izmisliti. I to je istina! Naše prabake su dobro znale koje bilje utječu na stanje kose i kože.

Pili su biljne infuzije ne samo za ljepotu, već i za promicanje zdravlja

  1. Pili su biljne infuzije ne samo za ljepotu, već i za promicanje zdravljaDanas možete piti i začinsko bilje, ali prije svega to je dosta komplicirano jer svaka biljka djeluje za nešto drugo, pa je napraviti nekoliko infuzija dnevno dugotrajno.
  2. Drugo, iako su biljke čudesni prirodni lijekovi, rijetko su ukusne i piti ih nije užitak, što vrlo brzo obeshrabruje ovaj oblik liječenja.
  3. Treće, unatoč neospornim vrijednostima i svojstvima sušenog bilja, koncentracija vitamina, minerala i mikroelemenata nikada neće biti postignuta kao u laboratorijski razvijenim i proizvedenim kapsulama.

Stoga je, koristeći stoljetnu znanost i iskustvo, najbolje koristiti suplementaciju u koncentriranom obliku tableta. Na UNS-u ćete naći puno biljnih preparata. Od podrške spavanju i kondiciji, preko mršavljenja, do poboljšanja stanja očiju, kose i zglobova. 100% prirodna snaga! Nekoliko UNS biljnih preparata sam odabrao i redovito koristio.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime