Sarmoled na shtapiu apsolutni je hit ovogodishnjeg adventa u zagrebu

0
Rate this post

Hebe – zdravlje i ljepota besplatna je aplikacija za kupce lanca trgovina Hebe, odnosno drogerija s poslovnicama uglavnom u raznim trgovačkim centrima diljem Poljske.

Zahvaljujući aplikaciji imamo pristup detaljnim informacijama o proizvodima dostupnim u Hebe drogerijama, koje možemo i pregledavati i pretraživati. Osim toga, postoji mogućnost da vidite kartu koja prikazuje sve trgovine Hebe u blizini.

Vrijedi spomenuti da Hebe kupci koji su postavili karticu vjernosti mogu iskoristiti popust (do 50 posto popusta!) Na odabrane proizvode – popis artikala obuhvaćenih aktualnom promocijom možete pronaći u opisanoj aplikaciji, gdje se nalaze i drugi dostupne su i ponude, npr. javni popusti. .

Ayurveda – harmonija, zdravlje, ljepota

Više od godinu dana živimo u socijalnoj izolaciji, radimo na daljinu, brinemo za svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, s nekima smo se već morali oprostiti. Dok Covid uzima svoj danak, mi na razne načine pokušavamo održati svoju tjelesnu i psihičku kondiciju. Ayurveda može pomoći u ovom teškom trenutku, jer opušta i opušta, te uči o važnosti mirnog i uravnoteženog uma i zadovoljne duše.

Međutim, treba imati na umu da ne postoji univerzalni recept za zdravlje, i psihičko i fizičko. Ono što je dobro za jednu osobu, ne mora biti dobro za nekog drugog, a štoviše, može mu čak i naškoditi.

– Već nekoliko mjeseci pacijenti nam dolaze odmoriti i distancirati se od svakodnevnih briga kojih je toliko u posljednje vrijeme – kaže Urszula Brejnak, certificirana fizioterapeutkinja, ayurvedska terapeutkinja, strastvena prema prirodnim tehnikama holističkog rada s licem? i tijelo, vlasnik Centra za biološku obnovu i rehabilitaciju Wy-SPA u Białystok. – Nudimo tretmane i ayurvedske masaže.

Ravnoteža u Ayurvedi odnosi se na sve aspekte života: tijelo, duh, um. Jer pravo zdravlje tijela je nemoguće ako je um bolestan. Isto tako, duševni mir nije moguć kada je tijelo bolesno. Suvremena zapadna medicina tek sada otkriva koliki utjecaj na zdravlje i život ljudi ima njihovo psihičko stanje, odnos prema okolišu, pa čak i misli.

Ayurvedski mudraci su to znali prije više tisuća godina. Tvrdili su da su stanje uma i stanje tijela usko povezani.

S jedne strane, um je odgovoran za narušavanje prirodne ravnoteže i zahvaljujući njemu, njegovim težnjama, mi sami sebe činimo bolesnima (npr. živeći protiv sebe i protiv prirode). No, s druge strane, um i svijest su ti koji određuju uspjeh u liječenju, odnosno uspostavljanju ravnoteže tijela.

Ayurveda = život + znanje

Ayurveda dolazi iz Indije i ima 5000 stanovnika. godine. Može se reći da je majka medicine, a sve njene kasnije grane imaju izvorište u njoj. Njegova je uloga prvenstveno spriječiti bolesti, a ne samo liječiti njihove simptome. Ayurveda doslovno znači znanje o životu.

Ayurveda = život + znanjePo njoj se cijeli svemir temelji na suživotu pet elemenata:

  • zemlja,
  • voda,
  • vatra,
  • zrak,
  • prostor.

Ayurveda je holistička znanost, prema kojoj se harmonija postiže svakodnevnom praksom, pravilnom prehranom, meditacijom, u čemu važnu ulogu imaju tehnike svjesnog disanja. Preporučuju se i redovite vježbe, masaže i postupci njege, od opuštajućih vježbi lica do tretmana koji pozitivno utječu na pojedine čakre, kojih u ljudskom tijelu ima sedam.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime