Tragedija-na-prosvjedu-taksista-kisha-smochila-karte-za-belot-shahovske-fig

0
Rate this post

Recept za ljepotu

Svatko od nas želi dulje zadržati mladost. Stoga posežemo za raznim ampulama, kremama i maskama kako bismo učvrstili, nahranili i učinili kožu elastičnijom. Međutim, drogerijska kozmetika nije uvijek u stanju nositi se s dubokim borama, ožiljcima ili diskoloracijom.
Kako bismo se nosili s takvim problemima, u pomoć nam priskače estetska medicina (više o estetskoj medicini možete pročitati ovdje , koja ne brine samo o lijepom, mladom izgledu , ali utječe i na našu dobrobit i samopoštovanje.

Često, prije nego što se odluče na zahvat, budući pacijenti traže informacije o svom problemu.

Besplatna usluga “Postavite pitanje liječniku” na portalu abcZdrowie pokazuje se kao velika pomoć. Među stručnjacima koje možemo postaviti su i doktori estetske medicine. Pacijentima nude svoje znanje i savjete o problemima koji ih muče.
Jedan od najaktivnijih liječnika u estetskoj medicini je medicina.

  1. Małgorzata Ordon iz Chorzówa . Na pitanja pacijenata već je dala 146 odgovora, za što je dobila 46 zahvalnica.
  2. U sklopu pomoći pacijentima na portalu abcZdrowie već je dobila 777 bodova za aktivnost.
  3. Nakloniti se. Małgorzata Ordon završila je poslijediplomski studij estetske medicine i certificirana je doktorica estetske medicine.

Njezino se ime također nalazi na popisu članova Poljskog društva za estetsku medicinu i anti-aging (PTME i AA). Osim što pomaže pacijentima, lijek. Małgorzata Ordon također objavljuje članke u trgovačkim časopisima u Poljskoj i inozemstvu.

Njezini glavni interesi su teme vezane uz korekciju lica, lasersku terapiju i korištenje filera kao što su botulinum toksin ili botox . Dugogodišnje iskustvo leka. Ordon joj omogućuje da razvije individualnu metodu liječenja za svakog pacijenta. Svoje kvalifikacije i znanja proširuje zahvaljujući sudjelovanju na brojnim edukacijama. Svakodnevno posjećuje centar ljepote Ordon u Chorzówu i tamo nudi usluge svojim pacijentima.

NAZDRAVITE U ZDRAVLJE

Ovo je ponuda za sve one koji žele cijeli život ostati zdravi, lijepi i energični. Svakodnevno ispijanje koktela ne samo da poboljšava stanje kože, kose i noktiju, već i pomaže u održavanju vitke figure i oslobađanju od toksina nakupljenih u tijelu.

  1. Osim toga, pružaju ogroman poticaj energije i vitamina za svaku stanicu u vašem tijelu.
  2. Rajski su ukusne, hranjive i jednostavne za pripremu.
  3. Sve što trebate učiniti je uvrstiti ih u svoj dnevni jelovnik i osjećat ćete se kao da gutljaj za gutljajem preuzimate kontrolu nad svojim zdravljem.

NAZDRAVITE U ZDRAVLJENaučite sve što trebate znati o izradi zdravih, hranjivih, voćno osvježavajućih ljetnih napitaka, čišćenja, zelenih ljekovitih napitaka, aromatično-začinskih eliksira i kremastih namaza i mlijeka od orašastih plodova uz pomoć autora bestselera New York Timesa i zagovornika zdravog načina života. , sjemenke, žitarice i sjemenke.

Naučit ćete o prednostima cijeđenja sokova, miješanja voća i povrća te razumjeti razlike između ovih aktivnosti. Autor će vam također pomoći prepoznati potrebe vlastitog tijela i izraditi individualni plan prehrane.

Naučit ćete kako kombinirati okuse kako bi hrana bila užitak za nepce. Naučit ćete štedjeti dok uvijek birate svježe, ekološke proizvode. U knjizi ćete pronaći preko 100 provjerenih recepata i trodnevni program čišćenja. Autorica će vam reći i kako cijelu obitelj uključiti u zdrav način života.

Izvod iz knjige: “Mama je bila u pravu: “Jedi svoje povrće!”

Iako je ovo prva zapovijed, Amerikancima je jako teško jesti zdravo i jesti voće i povrće. Prema najnovijim preporukama, najmanja količina voća i povrća koja se konzumira je od 210 do 910 g dnevno. Unatoč tome, istraživanje iz 2010. pokazalo je da samo 25 posto Amerikanaca ispunjava gore navedene zahtjeve (ne uključujući krumpiriće s kečapom). Još je gora situacija među tinejdžerima. Nažalost, vrlo nerado jedemo povrće i voće, a ta nevoljkost uzima svoj danak u vidu sve lošijeg zdravlja.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime