Trg Maršala Tita postaje Trg Milana Bandića

0

Sadržaj

Rate this post

Milan Bandić o potezu Milana Bandića da trg nazove po Milanu Bandiću.

  • UDIO
  • Pošaljite e-mailom
  • BANDIĆ TRG TITO SOLILOKVIJ
  • Bandić

Priznajte – a vjerovali ste da će se Milan Bandić sigurno suzdržati od toga? Eee, malo ste se preinačili suradnici – Milan Bandić nije budala, Milan Bandić nije rođen jučer! Pa što bi Milan Bandić zasigurno imao od činjenice da je trenutno mrtav i da također ne može svjedočiti ukazanoj mu časti, kad o tome više ništa ne zna? Malo morgen, suradnici – razborit gradonačelnik poznat je po tome što je najbolji, ali i najbitniji gradski trg nazvao nakon života.

Pa što se događa ako je suzdržano, nije dobar običaj, nije pristojno, i više kao bla-bla? Dodatno je točno da osoba ne govori o sebi u trećem licu, da ni to nije izvrsna personalizirana, pa jeste li vidjeli da je Milan Bandić spriječen govoriti o sebi u trećem licu? Ako se Milana Bandića općenito može shvatiti da se nije prestao baviti u 3. licu, zašto dotadašnji Trg maršala Tita nije mogao sam nazivati ​​do kraja života? Čega se trenutno sramiti? Koja je razlika? Samo radnja bolje paralelna. A je li Milan Bandić manje lice od maršala Tita? Pa što bi se dogodilo da je Tito popušio Kubancima u lice Nixonu, možda Milan Bandić nije popušio Herr Flicka kao Helgu za 2-3 ruke u skupštini?

Pa što ako je Milan Bandić čim je izjavio da onaj koji se raspituje o antifašizmu nije dobar prijatelj Hrvatske? Nije li Milan Bandić antifašist, nije li puno manje antifašist od Tita, da se ovaj trg ne može zvati po Milanu Bandiću? Pa što ako je Milan Bandić čim je izjavio da ako te prilagodbe dopuštaju građanima da to izaberu i da joj daju ime? Nisu li građani donijeli odluku odabirom Milana Bandića za gradonačelnika kako bi Milan Bandić mogao ostati da sam odlučuje kako će se trg zvati? Pa što bi se dogodilo da je sam Milan Bandić prije nekoliko dana izjavio da upravo totalitarni sustavi postavljaju spomenike i daju imena cestama i trgovima živim pojedincima? Čini li vam se da preimenovani naziv trga izgleda kao demokratski sustav?

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime