Zagreb mijenja ime u bosaneles

0
Rate this post

Radio RAM ponovno vas je pozvao na sastanak u Style Zone, tijekom kojeg smo razgovarali o našem zdravlju. (Fotografije)

Prema istraživanju

Poljaci izjavljuju da im je zdravlje na prvom mjestu u hijerarhiji vrijednosti. Međutim, ta jamstva ne idu ruku pod ruku ni s vremenom ni pažnjom koju posvećujemo brizi za svoje zdravlje.

Radio RAM ponovno vas je pozvao na sastanak u Style Zone, tijekom kojeg smo razgovarali o našem zdravlju. Odsvirali smo prigodni program iz restorana Hotela Puro u ul. Włodkowica 6.

  • Uvjerili smo vas da se isplati ulagati u profilaksu, pokazali smo da briga o svom zdravlju može biti izvor užitka i zadovoljstva. Dokazali smo da je zdravlje ljepota.
  • S gostima i stručnjacima razgovarali smo o novitetima u području profilakse, o zdravom načinu života koji jamči dobrobit, te o važnosti rane dijagnoze.
  • Radosław Jadach, stomatolog iz Dental salona, ​​govorio je o ozljedama zuba kod djece i adolescenata.

Dr. Krzysztof Żórawski, specijalist porodništva i ginekologije, iz klinike InviMed pokrenuo je temu muške neplodnosti. Dr. Dorota Trejtowicz iz NZOZ Konsyliuma, specijalist radiodijagnoze, objasnila je tajne slikovne dijagnostike.

Specijalist unutarnjih bolesti, dr. Tomasz Szczepański iz Medicinskog centra Golden Care, govorio je o prevenciji kardiovaskularnih bolesti i raka.Specijalist ORL dr n.med. Aleksandra Skrzypek iz Donjošleskog laringološkog centra Medicus objasnila je dvojbe oko krajnika kod djece i odraslih.

Radio RAM – u dobrom tonu

  • Prirodni Mojo – otkrijte ljepotu u sebi

Svatko nosi ljepotu koja se pojavljuje kada živimo zdravo i osjećamo se sjajno u vlastitoj koži. Jednostavno smo sretni – uvjerava nas u to proizvođač brenda Natural Mojo. Ovaj berlinski brend izlazi u susret potrebama potrošača, dokazujući da ideal ljepote nikako nije nedostižan. Samo trebate željeti.

Moda za zdrav način života?

Radio RAM - u dobrom tonuZdrav način života je tema širokog spektra i ne postoji univerzalni način prakticiranja koji bi odgovarao svima. Svaki organizam je drugačiji, što znači da ono što radi za jednu osobu neće nužno raditi i za drugu osobu. I tako je u svim područjima života. Ova lijepa životna filozofija promiče dobrobit i opće zdravlje, kao i održavanje psihofizičke ravnoteže i postizanje unutarnje ljepote.

Živimo u dobu u kojem izbor potrošača postaje sve informiraniji. To je zbog aktualne mode za zdrav način života, blizak prirodi i ono što je sveprisutno poznato kao bio i eko. Najveći je problem, međutim, što je kvaliteta proizvoda i njihova nutritivna vrijednost znatno niža, što znači da sve više ljudi poseže za raznim dodacima prehrani kako bi popunili praznine i ne doveli do nedostataka specifičnih makro- i mikronutrijenata. .

Prirodni Mojo – otvorite se promjenama

Natural Mojo je njemački projekt čija je misija bila stvoriti inovativne proizvode temeljene na sastojcima prirodnog podrijetla. Ovi proizvodi namijenjeni su nadopuni svakodnevne prehrane vitaminima i mineralima čija je apsorpcija iz hrane ograničena.

MOJO je filozofija koju karakterizira težnja za zdravljem, harmonijom i ljepotom, a time i punom srećom. Ovo je misija brenda Natural Mojo. Koji je ideal u koji nas proizvođač uvjerava? Ne radi se samo o tome da izgledate lijepo. Idealno je kada se osjećamo dobro u svom tijelu, volimo se i zadovoljni smo sobom. A izgled? Ovo je samo lijep paket za zdravo tijelo.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime