Ateistički vegan petkom iz inata jede meso

0

Sadržaj

Rate this post

Iako svaki dan osim petka ne jede ništa od životinjskog početka, dječak tvrdi da je njegov “dalmatinski dišpet” jači od ljubavi prema životinjama.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • VEGANSKI ATEIZAM CRKVA MESA NEMRS
  • meso

Petkom svi odrasli katolici tehniku ​​apstinenciju, odnosno potpuno odricanje od hrane životinjskog početka. Tomislav Klinac iz Udruge ateističkih vegana “Starčevićeva brokula” izjavljuje da nemrs svakodnevno, osim petkom, tehnikama, kako ga nitko ne bi zamijenio s vjernicima kojih se toliko boji. Iako konzumiranje kućnih ljubimaca svakog petka narušava njegove životne perspektive kao vegana, djelovanjem nasuprot dogmatskoj doktrini on u sebi jača ateizam, što ga neminovno čini ateistom umjesto rutinskim veganom.

“Nikad ne bih konzumirao životinju da stvarno nisam najvjerojatnije u crkvu. Time sam, kad su svi u petak, progutao janje u smjeru Vuco. I sve to iz inata! Zbog činjenice da ste nemojte jesti, kad je kilogram svinjetine 3 puta manji od kilograma ribe. vrat, nakon toga udari u zub. Žao mi je čudovište, ali jelo je moćnije”, rekao nam je Tomislav Klinac dok je jeo varivo od brokule.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime