Baba čula da unuci vole Pokemone pa im za ručak skuhala Pikachua s mlincima

0

Sadržaj

Rate this post

Poslužila je pečene pokemone s mlincima kao i zelenu salatu: – Moj Milan najviše voli batke, a i Krešo mu je pojeo prsa.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • BAKINI UNUCI POKEMONI PIKACHU PURICA MLINOVI
  • Piletina

Baka Ivanka iz zagrebačkih Šestina danima je slušala kako točno njezini unuci obožavaju Pokemone. Do tada su o njezinoj purici samo pričali s mlincima, pa se baka uznemirila što je pripremanje hrane njezine snahe zapravo postalo natjecanje. Osnovana kako bi potvrdila da je još uvijek najbolja kuharica u obitelji, pripremila je Pikachua za svoje unuke, premazana senfom i domaćim začinima.

– Jao, dok su mali gladni navalili, škakljalo me. Moj Milan najviše uživa u batakima, a Krešo je konzumirao gornji dio tijela. Ljudi su jednostavno konzumirali i tvrdili da je to njihova omiljena puretina koju sam ikad prije napravio! – prepričava ushićena baka.

– Na kraju im nisam priznao da je to bio Pikachu jer mi je dosta da to cijene. Ne želim ništa oduzeti svojoj snahi pa neka djeca i dalje misle da njihova mama najbolje kuha Pokemone. Što još traži baka osim sretnog unuka? – skromno je zamotala baka Ivanka.

Pikachua je pronašla u vlastitom vrtu, pa ga je tradicionalno zaklala sjekirom, zagrabila u kipuću vodu i raspršila kako bi trbuščić, srce, a i noge stavila u juhu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime