Brada četnika Steve proglašena zaštićenim parkom prirode jer je jedino preostalo stanište picajzli

0

Sadržaj

Rate this post

Stidne uši su praktički potpuno nestale zahvaljujući popularnosti brijanja, a Stevo iz Knina je na rubu biološke raznolikosti.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • BRADA ČETNIK STEVO PICAJZLE UŠI
  • Brada četnički cvjeta

Stevo je prvo nabavio stidne uši na izletu u dansku šumu 1989. godine. Nametnika se riješio uvozom mungosa koji su preuzeli kontrolu nad njegovom bradom, ali ih je, poštujući ljetno vrijeme, ponovno dobio. S vremenom se Stevo koristio za pizzu u bradu, a s popularnošću depilacije stidnih dlačica, koja se proširila 1990-ih, njegova je brada postala prava rezerva.

Stevo je u posljednje vrijeme proglašen zaštićenim parkom prirode jer je njegova brada ostala jedino stanište ljupke u svijetu. Dijete se doista nada da će ga Picai nadživjeti i pronaći potpuno novu kuću, a pritom dobiva pomoć UN-a koji svakodnevno traži potpuno nova potencijalna staništa.

Stevo priznaje da ga je iz jednog razloga privuklo brazilsko brijanje brade, ali mu je savjest pogriješila jer je jamčio majci da će biti super dijete i da sigurno neće završiti iza rešetaka zbog genocida kao što je bio njegov starija braća.

Do presude ovom kratkom članku, četnik Stevo još nije počinio niti jedan genocid.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime