CES 2017: Hrvati s bakom Marom dobili priznanje za najbolji nadzorni sustav

0

Sadržaj

Rate this post

U moru tehničkih inovacija, Hrvati su svojim nadzornim sustavom “Baka Mare s Visa” zapravo pojačali konkurenciju u učinkovitosti, ali i samoodrživosti, što je rezultiralo brojnim narudžbama vodećih svjetskih osiguravajućih društava, ali i financijskih institucija.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • GRANNY MARE CES SUSTAV ZA NADZOR VIDEO KAMERA
  • baka

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu tehnologije kao i Creation CES 2017 održanom u Kini, hrvatski izlagači sa svojim nadzornim sustavom “Viška baka kobila” osvojili su čast “Best of the show”. Za razliku od drugih nadzornih sustava na ekranu u razumnoj mjeri, Baka Mare je zapravo pomela konkurenciju u performansama, samoodrživosti kao i fluidnosti protoka informacija putem mreže za praćenje. Dok je drugim sustavima trebalo u prosjeku nekoliko sekundi da podijele detalje s klijentom, baka Marie je imala 2. da to učini.

“Brzina informacija struji brzinom munje od prozora do prozora. Problem s raznim drugim sustavima su tehnička ograničenja elektroničkih kamera, pa su gotovo neupotrebljive u slaboj vidljivosti ili potpunom mraku. Baka Marie ništa ne propušta. Ako uzmete mjesto za dobrodošlicu ženi koja nije vaša druga polovica, Baka Mare ga pregleda za 4 milisekunde, a također za 2 minute cijela mreža sigurnosnih elektronskih kamera provjerava svako vaše preseljenje.“, izvijestio nas je hrvatski izlagač, dok je baka Mare pratila naše svaki korak preko improviziranih kapaka.

Pretpostavljao sam da je ova vijest stigla do vas prije nego što smo je napisali, ali evo…

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime