Član Hrvatske biskupske konferencije ulovljen gol do pasa

0

Sadržaj

Rate this post

Dotična policija pravdala se tvrdnjom da kujica laže.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • LJUBIMCI SERA ZAUVIJEK HBK
  • Pas

Članica Europskog parlamenta u Zagrebu i donedavna sudionica Hrvatske biskupijske konferencije uhvaćena je gola 2015. To ne bi bila nikakva vijest, ako gola do očnjaka u ovoj mračnoj situaciji ne ukazuje na nešto sasvim drugo nego što čovjek (namjerno ne koristim normalno ljudsko biće op.a) prvo pretpostavlja.

Rodezijski ridgeback je na kraju bio znatiželjan za ovu vrstu početkom 2000-ih, a također je ubrzo nakon toga dobio par da sudjeluje u događajima s njima. Vlasti ga sumnjiče da je silovao kućne ljubimce s obzirom na to da je 2009., posebno žena, zbog činjenice da bi homoseksualnost zasigurno bila prijestup, dok je zoofilija normalno odobrena potreba, minimalno u nekim zabitima kršćanske svijesti. Policajci su čak pronašli 111 DVD-a s diskutabilnim materijalom, kao i minimalno 5 različitih e-mail adresa putem kojih ih je distribuirao sličnim klijentima diljem svijeta. Osim silovanja, policijskim pregledom utvrđeno je da je pas umirao od gladi i da mu je određena razdoblja uskraćivala vodu kako bi bio što pasivniji tijekom ovog teškog čina mučenja kućnih ljubimaca.

Jedino što je smiješno u ovom zapisu nije plod moje mašte, već stvarnost da tužilaštvo traži samo godinu dana zatvora za ovaj zločin nad kućnim ljubimcima, ali ako uzmemo u obzir da nitko nije odležao dan iza rešetaka za eliminaciju 3 zečice, ta činjenica nije čudna.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime