Djevojka iz rtl ovog promidzhbenog spota tvrdi kako uzhiva u penziji s unuc

0
Rate this post

Izlazak iz crnog

Crni ekrani i tišina. Ovako izgleda noćna mora studenata. Svjestan sam da je rad na internetu primamljiv ići lakšim putem. Kada je kamera uključena, čini vas vidljivim drugim ljudima i zahtijeva od vas da se usredotočite na svoje predavanje. Njegovo izumiranje omogućuje vam da se odvojite od nastave ili diskretno posvetite pažnju drugim pitanjima.

  1. U Uredu za karijeru Sveučilišta u Lodzu pridajemo veliku važnost prevladavanju ovih navika. Tečaj Design Thinking nije bio iznimka u tom pogledu.
  2. Radite s uključenim kamerama na fakultetu? Može biti! Vidjeli smo se u potpunosti veći dio tečaja.
  3. Jedna od najugodnijih stvari u razredu bio je odgovor na naš zahtjev za rad na viziji. Većinu vremena viđali smo se na forumu, slobodno razmjenjivali ideje i mišljenja.

Naš bi apel mogao biti pravi izazov za studente, ali siguran sam da smo zahvaljujući tome uspjeli izgraditi dobru atmosferu. I to se pretočilo u visoke ocjene za tečaj u upitnicima. Razbijanje uzorka – nekoliko riječi o grupi

Polaznici tečaja zaslužuju posebno spomenuti. Studiranje putem interneta izaziva pomiješane emocije, a prigovaranje na nedostatak predanosti i malo interakcije sa grupom vjerojatno je jedan od najčešćih argumenata koje koriste protivnici nastave na daljinu.

Grupa koja je sudjelovala u premijernom izdanju tečaja razbija ovaj obrazac.

Unatoč pet intenzivnih dana, mogli smo računati na pouzdanu suradnju, točnost i – što je najviše drago – zabavu s formom i međusobnom distancom. Primjer mogu biti duhovite interpretacije aranžmana koji su formirali grupe: od evolucije čovjeka s pandemijom, preko bolivudske plesne rutine, do suvremene posljednje večere. Provođenje nastave, unatoč velikom trudu, bilo je pravo zadovoljstvo. Hvala vam!

Studije i dizajnersko razmišljanje s rezervom. Evolucija čovjeka s pandemijom, epski bollywoodski plesni sustav i suvremena interpretacija Posljednje večere – polaznici tečaja pokazali su znatnu distancu i sposobnost ići izvan sheme.

Grupa koja je sudjelovala u premijernom izdanju tečaja razbija ovaj obrazacKretanje i dom budućnosti, tj. izazovi

Potrudili smo se da debitantski tečaj Design Thinking bude prilika za praksu i kreativnu aktivnost. Pozvali smo studente da traže rješenja koja se tiču ​​stvarnih potreba. Grupa se suočila s izazovom stvaranja proizvoda i usluga za poticanje tjelesne aktivnosti tijekom pandemije. Posljednjeg dana, tijekom procesa Design Thinking modela, pojavile su se ideje za dom budućnosti – namještaj i prostorna rješenja koja korisnicima olakšavaju život.
Supertata i obiteljske aktivnosti

Osmišljavanje rješenja za poticanje ljudi na kretanje temeljilo se na uvidima iz demo intervjua koji je Asia provela sa mnom drugog dana tečaja. Grupa je savršeno uhvatila potrebe – i one koje nisu eksplicitno navedene.

Kao rezultat toga, timovi su uspjeli stvoriti dobre dizajnerske izazove koji su olakšali generiranje ideja tijekom brainstorming sesije.

I ovdje sudionici zaslužuju još jednu pohvalu. Prošlo je dosta vremena otkako timovima nije bilo potrebno dodatno vrijeme da dotjeraju svoje dizajnerske izazove. Ovo je jedan od najtežih dijelova procesa i bio je savršen tijekom našeg sastanka. IM jako impresioniran!

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime