Donji lapac ubio susjedu svinju jer je danonono roktala thompsona

0
Rate this post

Među prijedlozima pojavilo se nekoliko zanimljivih niti.

Na kraju, izbor je pao na tri izazova:

  • Kako bismo Jędrzeju mogli pružiti dragocjeno i aktivno vrijeme s našim sinom kako bi se osjećali sretnije nego tijekom šišmiša?
  • Kako bismo Jędrzeju mogli pružiti aktivno vrijeme s obitelji kako bi imao više kontakata između oca i sina i osjećao se najboljim tatom na svijetu?
  • Kako bismo mogli pomoći Jędrzeju da resetira svoj um vježbajući tako da se osjeća kao kralj kad nikoga nema?
  • Za neupućene – način rada šišmiša jedna je od omiljenih igara mog sina, koja uključuje ljuljanje naopačke.

Izazovi su omogućili generiranje 76 jedinstvenih ideja u 15 minuta. 9 prijedloga otišlo je u fazu izrade prototipa – u nastavku je primjer sposobnosti timova: 2D prototipovi – slijeva: portal za aktivne roditelje s prijedlozima zajedničkih aktivnosti s djecom; igralište s atrakcijama za roditelje i djecu; VR sustav za vježbanje, koji vam omogućuje da budete aktivni kod kuće bez vanjskih smetnji.

Konačna rješenja

Lajtmotiv sastanka u petak bio je osmišljavanje rješenja za dom budućnosti. Polazna točka su bili intervjui koje smo zajedno s Azijom vodili prije početka tečaja. Kao rezultat toga, stekli smo jedinstven pogled na život, rad i učenje u vrijeme pandemije, upoznajući različite točke gledišta.

Svaki tim je radio s drugom osobom

Prva skupina – Klarowniczki – pogledala je u svijet Klare, studentice koja se bliži kraju svoje avanture sa Sveučilištem u Łódźu, sanjajući o vlastitom kafiću i pomažući ženama da izgrade samopouzdanje. Jutarnji kapucin osmislio je rješenja za Soniu – vlasnicu vježbeničke tvrtke fasciniranu osobnim razvojem i zdravim načinom života.

Posljednji tim, Producers of Good Solutions / Meblex Express, nastao je s Dominikom koja radi kao predavač, voli kuhanje i strastvena se bavi modnom umjetnošću.Tijekom petosatnog sastanka nastalo je nekoliko desetaka ideja. Tri od njih predstavljena su tijekom velikog finala.

Termolaguna

Termolaguna je prosidba Yane, Aleksandre, Lucije, Pauline i Viktorije. Uređaj je stvoren kao odgovor na izazov dizajna.Kako bismo mogli osigurati da se Clara tijekom rada brine za pravu figuru kako bi se osjećala ugodno u svom prostoru?

  • Svaki tim je radio s drugom osobomTermolaguna
  • Termolaguna je prosidba Yane, Aleksandre, Lucije, Pauline i Viktorije.

Kako funkcionira? Termolaguna je centar za kućno opuštanje, zatvoren u fotelju. Uređaj – ovisno o potrebama – omogućuje rad i opuštanje, dajući korisniku mogućnost regulacije temperature, masaže i odsjecanja od svijeta pomoću bežičnih slušalica.

Kapuczina pomoćni robot

Ewa, Marta, Natalia, Mikołaj i Kasper zaslužni su za stvaranje drugog rješenja. Polazna točka za njegovu izradu bio je izazov.Kako bismo mogli pomoći Soniji da uskladi svoj profesionalni život kako bi se osjećala ugodno kao na putovanju u Australiju ili u šumskoj kući?

  • Kapuczina pomoćni robot
  • Ewa, Marta, Natalia, Mikołaj i Kasper kreirali su pomoćnog robota Kapuczina.

Što je Kapuczina pomoćni robot? Ovo je rješenje za zaposlene ljude koji žele bolje organizirati svoje vrijeme. Uređaj koristi provjerena rješenja (upravljanje kalendarom ili upravljanje sastancima), a ujedno je i zapovjedna točka za pametni dom budućnosti. Omogućuje vam automatizaciju upravljanja opremom i osnovnim aktivnostima, štedeći vrijeme vlasnika.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime