Došao pijan kući, spavao sa susjedovom ženom i tek treći dan shvatio da je u tuđoj kući

0
Rate this post

Jednu noć opijenosti, Drago možda zna opisati svojoj supruzi, ali i za tri dana gubitka bez traga i glasa, ali i za seks s potpuno neidentificiranom damom, izgovor nije tako lako pronaći . Priča koja zvuči kao rukopis drugorazredne holivudske smiješne je priča o Dragi Neriću iz Kruševice kraj Slavonskog Broda.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • ALKOHOLNA ŽENA POTICAJE KRUŠEVICA
  • Slavonija

Drago je vjerojatno u petak navečer otišao u lokalni bar kako bi se obilježio nagradom koja mu je sjela na račun dvogodišnjim zastojem. Ipak, on nije bio pravedan, cijelo selo obilježilo je tu motivaciju pa se slavlje oteglo do kasno navečer. Drago je otišao od kuće oko 3 sata u ranim jutarnjim satima, barem kaže konobarica, zbog činjenice da Drago ništa ne misli, ali umjesto da se transformira lijevo na jedinom raskrižju u gradu, transformirao je desno, najvjerojatnije u znak protesta ministra Jakovine, a također je krenuo u krive upute.

Stan susjednog susjeda bio je gotovo identičan njegovom, samo crven

Ne sjeća se kako je i zašto nazvao zujalicu susjede Marije, čiji je mužić krenuo na put u društvu. Marija ga je dopustila pravo u vaš dom vjerujući da je on njezina druga polovica, a kako nisu upalili svjetla, zaista su brzo započeli ljubavni čin koji je, prema Draginim riječima, trajao puna tri sata.

– Bilo je nešto brzo, ni pet minuta, ne vrijedi raspravljati – tvrdi susjeda Marija.

Neugodna tišina ujutro

Marija je tek u ranim jutarnjim satima prepoznala da nije njena druga polovica, ali se užasno sramila pa je odlučila postupiti kako se baš ništa nije dogodilo i pričekala da je Drago odabere i također Idi kući.

Ipak, kako je Drago tipičan Slavonac koji razgovara sa svojom boljom polovicom baš kad treba podrezati nokte, rano ujutro nije primijetio da Marija nije njegova bolja polovica, a s obzirom na to da većinu vremena provodi u lokalni bar, nije shvatio da kuća nije njegova.

– Ženka po ženka, tko će ih sigurno identificirati – završio je Drago zamolivši nas da ne pokazujemo novosti njegovoj drugoj polovici. Drago je tri puna dana živio u susjedovoj kući i pario se sa svojom boljom polovicom.

Neugodna situacija trajala je puna tri dana, Drago se svaki dan opijao i nije nagovijestio da je u tuđem domu, a Marija nije znala kako mu to reći. Ipak, nakon toga došao je ponedjeljak i Marija je zamolila Dragu da odvede njezinu djevojčicu na fakultet i nakon toga su mu proradile klikeri.

  • Moguće da sam bio alkoholiziran, ali svi su u našoj kući imali sinove, kao gospođa trenutno – pitao se Drago prije nego što je Marija opisao da nije njegova bolja polovica.
  • Dugoročno, međutim, sretno zatvaranje

Drago se odmah pokupio i otišao kući, gdje ga je zadovoljio stresni supružnik kojeg je mučio da ga je UDBA još jednom otela i ispitivao o braniteljskoj mirovini. Dobra vijest je da je priča završila rado, kao i da je Drago potrošio na misu za svog susjeda Marijana, čiju je partnericu ponudio puna 3 dana.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime