Drama u rodilishtu introvertirana beba ne zheli van pred nepoznatim lijechn

0
Rate this post

Healthy Dream inteligentni zdravstveni krevet

Kako bismo mogli pomoći Dominiki da smanji bol i nelagodu u mišićima kako bi mogla ponovno zaživjeti svoj puni život? Ovo je bio izazov koji su postavili Iza, Seweryn, Natalia i Vadym.

  • Healthy Dream inteligentni zdravstveni krevet
  • Healthy Dream inteligentni zdravstveni krevet – prijedlog Izabele, Seweryn, Natalije i Vadyma.

Odgovor je Healthy Dream Intelligent Health Bed. To je komad namještaja koji analizira položaj tijekom spavanja i na temelju toga prilagođava postavke madraca (temperatura, položaj itd.). Osim toga, prikuplja podatke o poremećajima u radu aparata za kretanje i predlaže individualizirani program aktivnosti, koji se pretvara u kvalitetu sna i dobrobit korisnika.

Glasovanje investitora

Posljednja točka suđenja u petak bilo je glasovanje investitora. Svaka je osoba mogla naznačiti svog favorita, odlučujući koje će rješenje dobiti najveću podršku u implementaciji. Svi su bili popularni, ali je mogao biti samo jedan pobjednik. Inteligentni zdravstveni krevet Healthy Dream osvojio je više od polovice glasova, a njegovi tvorci postali su službeni pobjednici premijernog izdanja Tečaja dizajnerskog razmišljanja u Centru za karijeru Sveučilišta u Lodzu. Čestitamo!

Healthy Dream inteligentni zdravstveni krevet

Inteligentni zdravstveni krevet Healthy Dream pokazao se nenadmašnim. Valja, međutim, napomenuti da bi svaka od ideja mogla računati na glasove investitora.
Što kažu sudionici?

Povratne informacije koje smo dobili na kraju tečaja su ohrabrujuće. Prosječna ocjena predmeta (1-10) je 9,54. Svi ljudi koji su ispunili post-upitnik svakako bi preporučili tečaj svojim prijateljima. Što smo još čuli?

U nastavku su neke izjave iz sažetog kruga

Jako sam uživao raditi u grupama. Obično sam radio sam, volio sam se osloniti na sebe, a ovdje sam se otvorio drugima (…). Svakako bih volio ovako raditi u budućnosti.

Jako mi se svidjela praktična forma i činjenica da je teorija svedena na minimum (…). Svidjelo mi se što smo tijekom nekoliko dana mogli vidjeti kako to izgleda u praksi i učiti iz svojih grešaka. Samo da bi zadnji dan obavili najbolji posao.

Super zabava, preporučam. Deset od deset!

  1. Zahvaljujem se na dobroj organizaciji. Sve je bilo jako dobro tempirano. Nikada nismo sjedili duže, nikad nismo sjedili kraće – bilo je savršeno.
  2. Naučio sam da rad u grupi generira puno više ideja i da ih je lakše provjeriti i postići bolje rezultate (…). Praksa i teorija bile su toliko povezane da je tih pet dana prošlo jako brzo.
  3. U nastavku su neke izjave iz sažetog krugaAtmosfera tijekom tečaja bila je vrlo prijateljska – pogodovala je otvorenosti i kreativnosti (…). Bilo je cool što smo poštovali svoje vrijeme (…). Hvala vam na svim informacijama koje ste mi dali, znanje je stvarno ogromno.

Imam dojam da je Design Thinking drugačiji način razmišljanja, rješavanja problema, traženja ciljeva (…). Više volim praksu nego teoriju. Nije bilo nepotrebnog brbljanja, ili barem ne previše.

Tečaj je bio dobro isplaniran i vrlo zanimljiv (…). Imao je sjajan, drugačiji pogled na upravljanje projektima.

Ovaj trening je bio najzanimljiviji od svih mojih treninga (…). Cool! Ne postoji nešto što mi se ne sviđa. Kao i u opisu – praktični zadaci bili su nabijeni maksimalno. O fazama Design Thinkinga se vrlo dobro raspravljalo – uostalom, nemam problema s upoznavanjem potreba korisnika.

Prvo izdanje Tečaja dizajnerskog razmišljanja je iza nas. Ako ste to propustili, ništa nije izgubljeno. U sklopu Students’ POWER projekta izvest ćemo još tri izdanja nastave, uključujući barem jedno u 2021.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime