Facebook konačno uvodi mogućnost automatskog šeranja dopisivanja s dečkom

0

Sadržaj

Rate this post

Dame koje svakodnevno upućuju djecu moraju smisliti i stvoriti kreativne načine da podijele takve privatne razgovore s dobrim prijateljima.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • LINKOVI ZA FACEBOOK PORUKE
  • Facebook

Facebook je zapravo u konačnici odlučio preuzeti problem i predstaviti priliku za automatsko dijeljenje komunikacije. Djevojke će brzo imati mogućnost sudjelovanja u svakom privatnom razgovoru sa svojim partnerom, pa će njihovi prijatelji moći pratiti raspravu uživo ili čitati arhivirani zapis.

– Svakodnevno razmjenjujem stotine poruka sa svojim dečkom, tako da je bilo stvarno obeshrabrujuće napraviti snimku zaslona svake od njih i potom je poslati prijateljima. Bila je to prava logistička gnjavaža, pogotovo kada slike poruka nisu stigle ovdje onim redoslijedom kojim sam ih slao. Ovo je savršena usluga jer trenutno jednostavno mogu jednostavno dodati gledatelje u raspravu! – Mirjana, snažna deskriptorka s dečkom, potpuno je zadovoljna.

Ovo je bio daleko jedan od najpoželjnijih izbora na društvenim mrežama, pa je nakon objave na Facebooku vrijednost dionica odmah porasla. Dok su druge komunikacijske aplikacije sve više zabrinute za privatnost pojedinaca, Facebook je zapravo shvatio da njegove korisnike uopće nije briga za privatnost.

Ovakvim izborom razočarani su klinci koji zapravo već nekoliko godina žive u zabludi da su njihovi razgovori sa ženama isključivi, kao i da žene ne mogu shvatiti odakle im takva ideja.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime