HRT uvodi telefonsku pretplatu jer većina njihovih gledatelja stalno brka daljinski i telefon

0

Sadržaj

Rate this post

Možda nemam mogućnosti pokrenuti film o profiterima ratnih udovica, no zato se mogu pozabaviti redovitim zapletima svojih pretplatnika.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • HRT PRIJAVA DALJINSKI TELEFON
  • Zgrada zagrebačkog hrta

HRT će zasigurno brzo početi naplaćivati ​​telefonsku pretplatu svojim korisnicima, jer je većina njih starija, pa često zbunjuju daljinski upravljač kao i telefon. Njihova djeca, ali i unuci, posebno su svjesni ove nevolje i također ih moraju zabilježiti naljepnicama kao i raznim drugim inovativnim gizmo rješenjima kako bi se izbjegle komplikacije. Bez obzira na njihovu dobru volju, nekoliko umirovljenika i dalje se tu i tamo zbuni i napravi znatne troškove telefona na daljinskom.

HRT namjerava u konačnici riješiti ovaj problem jer će zasigurno uvesti povoljnu tarifu za daljinski telefonski razgovor, a u naplatu će biti uključeno i potpuno besplatno slanje 100 SMS poruka. Ova vijest razveselila je starije građane koji su jedni od najodanijih klijenata HRT-a, no iz Udruge potrošača poručuju da ima puno lažnih poslova koji žele iskoristiti njihovo uzbuđenje. Naime, prevaranti su već počeli zvati starije građane i pokušavati ih prevariti u skupi Apple iPhone kao daljinski.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime