JAKOV KITAROVIĆ: Vjerujem supruzi kad tvrdi kako je u šatoru ugodnije kad se griju dva tijela

0

Sadržaj

Rate this post

Iako je Jakov uvijek čuvao stražu ispred šatora za kampiranje, tvrdi da s određenom dozom sigurnosti može održati Kolindinu tezu, zbog zvukova koji dopiru iznutra.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • ŠATOR KOLINDA JAKOV
  • Jakovljev stražar

Nakon što je predsjednica Republike i ujedno i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Kolinda Grabar Kitarović otišla u zimski logor kadetske bojne u Vojarnu Josip Jović na Udbini i vidjela šator u kojem su prenoćili, pročelnica država je bila rastužena zbog izvanrednog kampiranja. Jakov je imao na Mrežnici.

“Šatori razvijeni za dvije osobe puno su bolji jer kad su dva ljudska tijela ugodna, puno je udobnije. Samo imam na umu divlje kampove na Mrežnici, pa kad se pripijem uz tebe, Jakov ulazi u šator za kampiranje u jutro kao i donosi kavu, raj.” prisjetila se šefice države svog logora 2014. godine.

Slaže li se s tom tezom pitali smo i supruga šefa države Jakova Kitarovića.

“Gle, vjerujem svojoj partnerici kada mi ona tvrdi da je ugodnije u vanjskim šatorima kada su 2 tijela stisnuta jedno uz drugo. Osobno sam imao mali peh da stalno kampujem na štetnim područjima poput Mrežnice, Platka ili Raba, pa sam cijelu večer uvijek čuvao stražu ispred šatora Scenarij je bio toliko opasan da je i naš prijatelj Mamić morao biti unutra s mojom drugom polovicom da je zaštiti ako nehotice padnem kao prva zidna površina zaštite. puno je ugodnije u dvoje Zašto ne? Pa, osloniti se na partnera je struktura svake vrste izvrsne bračne veze, “izvijestio nas je Jacob izgledom koji je odisao zadovoljstvom.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime