Netko na Thompsonovom koncertu u Slunju bacio petardu – 9 tisuća novooboljelih od PTSP-a u Münchenu

0

Sadržaj

Rate this post

Nakon što je “gusar” bačen, razvio se izniman nalet domoljuba koji su automobilima požurili prema Njemačkoj kako bi se tamo sabrali i zaštitili Hrvatsku od ovog evidentnog srbočetničkog napada.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • SLUNJ DAN OSVOJIO THIMPSON MUNCHEN
  • thompsona

ŠOK, ŠOK I SUZE na koncertu Marka Perkovića Thompsona održanom protekle subote na proslavi Trijumfa i Dana domovinske zahvalnosti u Slunju, nakon što je nepoznata osoba bacila petardu, bolje rečeno “gusar” u blizini okupljenih. domoljubna misa u deliriju. Nakon što je “paljenje” odjeknulo upravo u pauzi između oba domoljubna povika “Za kuću spremni!”, većina okupljenih ležala je na podu, kao i namjerno izvela vojni manevar puzanja u smjeru automobila, da se sabere u München ili Frankfurt, ostatak uplašenog ciljanog tržišta, maloljetnik, je putem raskola i vriska zvao svoje roditelje da ih spasi od ove zastrašujuće stvarnosti borbe.

“Scheiße! Das četnici su nas udarili Rvate iz Deutschlanda! Njima apsolutno ništa nije sveto, ni domovina ni bitka! ZDS!”, rekao je Anto “Glava” Leko, pukovnik minhenskog bataljuna u mirovini kao i vlasnik kafića “SS Francetić”, kojem je ovo šesti PTSP s obzirom na preseljenje u Njemačku 1991. godine.

“Bilo je strašno. Kaos, plač i strah. Nikada nisam doživjela ništa slično jer sam žudjela za Hrvatskom. Nadam se da se to sigurno neće ponoviti na Cecinom showu”, rekla nam je 16-godišnja Delfina iz Ljubuškog .

“Bio sam jako užasnut što je opet počeo rat. Neću se vratiti u Hrvatsku, jer ti to nikad ne razumiješ. Ovo je bukvalno gore nego primati hrvatsku mirovinu”, priznao nam je umirovljenik Ljuba iz Frankfurta, drhteći, dok čistila je majicama HOS-a. suze s njegova lica.

Policajci i dalje tragaju za nepoznatim kriminalcem, a neslužbeni izvor tvrdi da sumnjaju i na terorizam.

“Nepovoljno je da događaj Dana uspjeha kao i Dan domovinske zahvalnosti za bacanje petardi ne može proći bez slučaja kao svake godine”, navodi se u izjavi policije.

Na kraju, doznajemo da je kao posljedica ove pojave njemačko Ministarstvo zdravstva i wellnessa zaprimilo gotovo 9.000 potpuno novih zahtjeva za mirovine za posebne potrebe zbog posljedica PTSP-a, i to samo u Münchenu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime