NOVI RAT CELEBRITYJA: Nećak drugog koljena Vlade Kalembera obrušio se na sestričnu Mineine susjede

0

Sadržaj

Rate this post

Ova medijska prepucavanja hrvatskih “celebsa” razdvojila je Hrvatsku. Dok jedni idu u smjeru šuma, drugi bi Dalmaciju vratili Talijanima.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • RAT slavnih VLADO KALEMBER MINEA
  • momak

Nećak iz druge generacije (srećom pojedinci imaju po 2 op.a) najpovoljnijeg pjevača (a još i jebača) Vlade Kalembera na svom Facebook stanju napao je sestričnu prve susjede nekad popularne Renate Končić poznat pod umjetničkim imenom Minea. Nakon što ju je pozvala kako bi preko svog rođaka koji je u dobrosusjedskim odnosima s tada popularnim vokalom dospjela u središte pozornosti svojih susjeda, potpuno ga je zanemarila, nazvavši ga drugorazrednim nećakinjom druge generacije tada popularnog pjevača.

I dok traje medijski rat između ove dvije slavne osobe, hrvatska javnost je podijeljena. Neki su s oruđem u rukama išli u šumu, dok su drugi molili Talijane da ponovno zauzmu Dalmaciju, Istru i Kvarner.

Osobno sam u timu nećaka druge generacije Vlade Kalembera, zbog toga što mi šteti što se trenutno pedeset posto obale daje u popuštanju, što državna naprava gori ponoćno ulje da iscijedi zadnju kunu od malo novca što zarađujem Hrvatska propada financijski, demografski kao i na izletu u srednji vijek. Ništa mi od ovoga ne smeta, osim što blog nećaka Vlade Kalembera u drugoj generaciji objavi članak na Facebooku i također zatvara usta na tu napuhanu kujicu, koja je vjerovala da je slavna.

Jebi se svakoga, ponudi nam kruha i igara. Ili barem video igrice, jer kruha nemamo…

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime