Novi rekord u Makarskoj: Hercegovac plivao puna tri metra s križem oko vrata

0

Sadržaj

Rate this post

Antiša se odlučio na ovaj smiješan, ali hrabar potez, iako je u istim nastojanjima da se pokaže kako se bacio i tata i brat.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • HERCEGOVAČKI KRIŽ VIDETI PLIVANJE
  • Datoteke.php

Nesvakidašnji podvig u Makarskoj – 23-godišnji Antiša M. iz Čapljine hrabri je mladić koji je svojim nevjerojatnim majstorstvom, ali i hrabrošću zaslužio naslovnice svih portala u regiji. Konkretno, izdržljivi Antiša je prošetao do gradske plaže u Makarskoj, skinuo japanke i također bijele čarape te također, ničim izazvan (bez oproštajnog pisma ili bilo koje druge najave), skočio u more, a da prethodno nije skinuo impozantnu zlatni križ (u vezi sličnog istoimenog glavnog okruga). Hrvatska) koja mu je vodila kao i blistala oko vrata. Svjedoci na obali bili su iznenađeni.

– U početku sam mislio da namjerava posvetiti samouništenje, kao i takvog mladića… Požurio sam ga spasiti, ali čim je skočio u vodu, križ je izazvao plimni val koji me odbacio natrag par puno metara, zbog čega sam udario glavom u drvo i ona se onesvijestila, s grčem se prisjetila ojađena svjedokinja

Ali nakon toga – šok. Iako se u početku kao Bujanec na Ultri šepurio svojim udovima pod znatnim pritiskom križne gravitacije u vodi, Antišan se na neki način pobrinuo da otpliva 3 metra prije nego što mu je lanac oko vrata popustio pod ogromnom težinom križa kao i oslobodio ga od muke. Križ je nepovratno potonuo na dno mora, a naš heroj je izdržao i ovo bjesomučno sučeljavanje prirode i vjere.

Crna statistika otkriva da godišnje na ovaj morbidan način živote od 3 do 5 tisuća Hercegovaca, što samo uveličava dojmljivost Antišinog pothvata. Da se u toj opciji, tužnijoj varijanti, slučajno nije izbjegao ovaj krah, priča bi bila još strašnija jer je Antiša na sličan način izgubio tatu i brata. Obojica su pokušali plivati ​​s istim križem koji je Antiša danas s veseljem pokazao.

– Stvarno nisam razmišljao o tome što radim. samo sam skočio. Živim za adrenalin kao i za povjerenje u Gospodina. Ovaj pothvat obvezujem svim članovima obitelji koji nisu skinuli križeve prije nego što su zauvijek uronili u more – izvijestio je zadihani Antišan kamerama

Antišan nam je na kraju priznao da mu je novi izazov preplivati ​​minimalno 5 metara sličnim sredstvom. Uz križ će se uz more navući 5 kompleta bijelih čarapa za dodatnu težinu i adrenalinsko uzbuđenje kojemu, kaže Antiša, nema premca.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime