Odrekao se roditelja kad je saznao da su Srbi

0

Sadržaj

Rate this post

Zadranin Nemanja Šešelj cijeli je život bio izvrstan Hrvat. No onda mu se život preko noći slomio kada je saznao da su mu roditelji Srbi.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • SRPSKI HRVATI ZADAR DISCLAIMER RODI
  • četnički Srbin

Otkako je saznao za sebe, mladi Nemanja Šešelj voli Hrvatsku, a ujedno i Hrvate jedni od najviše na svijetu. Kao malo dijete najvjerojatnije je odlazio na početne sastanke HDZ-a u Zadru, soba mu je bila puna plakata dr. Franje Tuđmana, skupljao je naljepnice CRO-Army i obraćao pažnju na Đanija Maršana, Đuka Čaića, Thompsona i Dražena Žanka. cijeli dan. Odrastao je u opkoljenom i redovito granatiranom Zadru, a i njegova mržnja prema Srbima bila je nebrojena. Najsretniji dan u njegovom životu bio je kada je završena procedura Tornado, jer su mu omraženi Srbi naposljetku uklonjeni iz Krajine, a i sam je otišao vlakom za Knin i vratio se s dva nova bicikla. Bio je na Rivi i 2001. kada su bili prosvjedi protiv generala Norca, a također je 2012. dočekao Markača i Gotovinu.

Uključio sam Danka kao i Biljanu, svoje donedavne roditelje, i kratko im rekao da ne volim Srbe

Nemanja je danas popularni sudionik zadarske navijačke momčadi Hurricane i prijašnji sudionik HDZ-a. Konkretno, HDZ ga je razočarao Sanaderom pa se namjeravao registrirati u HSP-u. Tu su i počele njegove nevolje.

– Prilikom prijave u HSP provjerava se vaš početak i provjerava genetska čistoća vaše krvi. Pao sam na toj provjeri. Ispada da su u zadnjih 10 generacija svi moji preci bili Srbi. bio sam zapanjen. Ipak odlučno. Upleo sam Danka, a i Biljanu, svoje donedavne mame i tate, i kratko im rekao da prezirem Srbe, da mi je on, Danko, do jučer bio tata, četnik kojeg se rješavao iz moje Hrvatske, a ja kratko rekao mojoj prijašnjoj mami Biljani da je četnik što je on radije kolje. U zaključku cijele stvari, otvoreno sam ih se odrekao putem Glasa Koncila i nadam se da sam se riješio tog nepoželjnog balasta – identificira se Hrvat i katolik Nemanja Šešelj.

Nakon ovog rasta, HSP mu je odlučio odobriti probnu pretplatu na slavlju, dok se ne pokaže kao pravi i također sjajan Hrvat. Tako nešto doživio je današnji državni šef HSP-a Danijel Srb.

( Reporter: A.P.).

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime