Pijana sponzoruša završila s vlasnikom Opela

0

Sadržaj

Rate this post

Nesvakidašnji kiks kojim je financirao alkohol dogodio se poznatom osječkom upisniku koji iz sažaljenja više ne izlazi iz vaše kuće.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • UPISANI OPEL ALKOHOLNO PIJANJE
  • Opel

Osijek je možda četvrti grad po veličini u Hrvatskoj, ali cijeli grad bruji o nesvakidašnjem događaju koji se dogodio ovog vikenda, kao da se radi o malom selu u Slavoniji. Konkretno, veteranka prve godine regulacije i stručna sponzorica, 29-godišnja Maja P. imala je jad da je ovog vikenda malo previše konzumirala alkohol dok je obilazila kafiće u Tvrđanu i također završila s dječakom koji je vozio Opel. Kao i Corsa. 97. godine. Dizel. Sa 385.000 prijeđenih kilometara.

Maja, koja je u sponzorskim krugovima prepoznata kao kraljica ovog cijenjenog zanimanja, ne vozi u kamionima povoljnijim od 50 tisuća eura, no noćas se nije pobrinula da pojede pljeskavicu u “Joza trovaču” pa je otišla na praznom trbuščiću konzumirati alkoholne skupe koktele i prazniti džepove osječkih poduzetnika. nogometaši i također lihvari.

Marko Š., student povijesti koji je u grad otišao u svojoj Corsi, odjeven u kopije poznatih maraka s trga koje bi trijezna Maja sigurno uočila s drugog kraja noćnog kluba, ušuljao se negdje među tu grupu uglednika, ali međutim Maja je trenutno bila dobro. dobiven od alkohola, pa Marko nije imao većih problema da dobije Maju. Dao je pola stipendije za dva alkoholna pića, a nakon toga uzeo Maju kuću. Dakako, ne prije nego što su je fotografi koji se pridržavaju osječkog noćnog života fotografirali u odličnom stanju kako sjedi u automobilu napravljenom s kraja prošlog tisućljeća.

U ranim jutarnjim satima, trijezna i uznemirena, Maja se probudila u malom ateljeu od 20 četvornih metara, gdje je požurila, stvarno se nadajući da nitko nije vidio. Na njenu žalost, slike su se pojavile na Facebooku, označavanje je učinilo svoje, a stvar je postala viralna.

Maja se, kako doznajemo, dva dana nije pojavila na fakultetu, iako neki tvrde da su je zapravo viđali s ogromnim sunčanim naočalama, raznolikom frizurom i nijansama kose, no apsolutno ništa konkretno nije provjereno. Marko, koji je završio kao heroj svoje generacije na Pristupnom fakultetu, ostao je džentlmen i ne želi ni o čemu raspravljati.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime