Policija privela mladića jer je na Facebooku dijelio News Barove članke

0

Sadržaj

Rate this post

Dječak nije jedina meta vlasti Facebooka koji su danas uhitili Horvatinčića zbog omalovažavanja talijanskih turista putem Facebooka.

  • UDIO
  • Pošaljite emailom
  • FACEBOOK INFORMACIJA BAR HORVATINČIĆ
  • Mladić

Policija je danas uhitila mladića iz Zaboka zbog dijeljenja kratkih članaka u Informacijskom baru putem Facebooka. Mladić je time vrijeđao kako presudu, tako i događaje otpora, ali i većinu javnih osoba na pozornici. Ministarstvo unutarnjih poslova tvrdi da se kriminalističko istraživanje razvilo tako da je dječak putem Facebooka podijelio na desetke Informativnih tekstova, te govorio o više od stotinu.

“Kriminalističkim istraživanjem smo se bavili strašnim traganjima za distribucijom i inspiracijom kao što je News Bar. Ovom aktivnošću dječak je definitivno obeščastio i političku, ali i medijsku elitu, te jasno ponudio svoje suštinsko stajalište koje se smatra zločinom u RH. Istražni zatvor Remetinec, bez mogućnosti obrane fleksibilnosti, a također se susreće s maksimalnom zatvorskom kaznom od jednog desetljeća. Ne postoji mogućnost proceduralne greške u ovakvoj vrsti kaznenog djela”, rekao je glasnogovornik MUP-a nas.

Shvatili smo točno kako su policajci uhitili i Tomu Horvatinčića, jer je omalovažavao talijanske turiste preko Facebooka i prijetio mu… zapravo, ništa mu nije ugroženo, zajebamo se?

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime