Policija ulovila 8 rijetkih Pokémona u Donjem Srbu

0

Sadržaj

Rate this post

Nakon što se informacija proširila svjetskim medijima, brojni pojedinci krenuli su u Hrvatsku gledajući svoje pametne uređaje.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • POKÉMON DONJI SRB A-HSP POLICIJA POKEMON GO
  • a-hsp

Vijest da je hrvatska policija uhvatila 8 neobičnih Pokémona u Donjem Srbu proširila se svjetskim medijima brže od novog rada Kim Kardashian, koji je natjerao brojne pratitelje Pokémona diljem svijeta da poput zombi vojske marširaju u smjeru Hrvatske.

– Odmah sam odletio u Hrvatsku zbog činjenice da je to zemlja mojih snova. Kad sam uhvatio Charizarda, Omastara i Venusaura, mislio sam da sam zapravo bio uspješan u životu. Nažalost, kako sam bio u krivu. Ovi hrvatski Pokémoni su nešto skriveno, a i njihove moći su izvanredne – izvijestio nas je oduševljeni mladi Japanac Hiroki Sakai.

Doznajemo da se općina Donji Srb u punom zamahu sprema primiti bezbroj obožavatelja, pa se već rade uspomene na osam hrvatskih Pokémona, izrađuje se ponuda za prodaju štandova, a šuška se i o nastupu najvažnijih Pokémon čiji je mač već postavljen u kamen. nedavno izgrađena faza.

Ali nisu svi obožavatelji Pokémona oduševljeni ovim naglim otkrićem novih Pokémona.

– Nemam gotovine za putovanje u Hrvatsku. Moja zbirka neobičnih Pokémona trenutno izgleda apsurdno i također ne vrijedi apsolutno ništa. Kakve su mogućnosti Pikachua protiv, države, Nezubichua ili Ustashua, recite mi? Koje su šanse da imate moći poput zvučnih valova ili vatre protiv dalekometnog bacanja fašističke retorike ili opoziva? Opet se pokazalo da ni ova video igrica nije “besplatna za igranje”, ali prednost imaju ljudi s boljom kupovnom moći – napisao je Bugarin Vetlozar na forumu za Pokémon.

Svoje nezadovoljstvo nisu krili ni turističke zajednice zajednica primorskih posjetitelja, tvrdeći da zbog neuobičajenih Pokémona turiste nerado odlaze i također prekidaju svoje aranžmane.

– Ovo je užas za nas. Stotine posjetitelja napuštaju naš grad, a s obzirom na to danas nitko zapravo nije bacio pogled na zidne površine. Tako da ćemo kavu naplatiti 30 kuna – poručili su iz Odbora za posjetitelje Grada Dubrovnika.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime