Raskrinkana grupa konzervativnih swingera koji razmjenjuju bračne zavjete

0

Sadržaj

Rate this post

Ogroman gubitak ovih je dana pogodio hrvatske resurse u kojima je izvrgnuta elitna skupina konvencionalnih svingera koji su mijenjali bračna obećanja.

Konferencije bi se sigurno održavale u restoranima i odmaralištima, često subotom, a u javnost su procurili i sočni opisi njihovih zabava. Tradicionalni parovi okupljeni u dvorani, uz svijeće i glazbu za svadbena slavlja izmjenjivali su obećanja. Nakon romantične razmjene zavjeta, koji su često bili u znanju, parovi bi sigurno zajedno večerali i plesali u respektabilnom rasponu. Takvi događaji zasigurno bi ponekad trajali i do 9 sati navečer.

– Za mene, ali i za mog partnera, ovo je bio jedini način da se malo opustimo u društvu bliskih prijatelja i otkrijemo svoju divlju stranu. Istinski sam uživao u razmjeni bračnih zavjeta i također ne razumijem zašto je to nekom pojedincu smetalo. Ono što se događa u 4 zida je između nas i naših bliskih prijatelja, nije mi jasno zašto se netko sukobljava u našoj intimi – tvrdi jedan svinger koji je želio ostati anoniman.

Najviše me šokirala istina da su parovi obično idući dan išli na nedjeljnu misu, kao da se ništa zapravo nije dogodilo.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime