Reper zlostavljao bivšu djevojku – osuđen na zatvor

0
Rate this post

Poznati švedski reper, koji je u svojim 30-ima, ima milijune slušanja na Spotifyju.

Ranije ove godine uhićen je zbog zlostavljanja svoje bivše djevojke u nekoliko navrata.

Reper je optužen za nekoliko kaznenih djela, uključujući teški napad, napad i lakša kaznena djela vezana uz drogu.

u on je osuđen za teški napad, napad, nasilni otpor i lakša kaznena djela vezana uz drogu.

Kazna je dvije godine zatvora

Okružni sud u svojoj presudi piše da je reper “počinio djelo s namjerom”. U nekoliko je navrata zlostavljao svoju bivšu djevojku, a zločini su navodno počinjeni između 2020. i 2022. godine.

Zadavio bivšu djevojku

“NN (osumnjičena) je redovito koristila nasilje u svojoj vezi s XX., očito u svrhu njezine kontrole. Bojala se da će biti izložena nasilju (…)”, piše u presudi Okružnog suda.

U preliminarnoj istrazi nizaju se primjer za primjerom: davljenja, udarci, udarci i ugrizi.

  • Na ispitivanju bivša djevojka kaže da je reper prema njoj bio fizički nasilan u najmanje 40 navrata. Optužnica opisuje nekoliko brutalnih napada.
  • U jednom trenutku ju je navodno zadavio dok se vozila autocestom. Ona se onesvijestila. Drugi put joj je sigurno izvrnuo nožni palac da je dobila prijelom.

Bojte se prijaviti

Žena se bojala prijaviti muškarca, ali je početkom godine alarmirala policiju. Na ispitivanju kaže da joj je konačno dosta.

Sam reper negira zločin. Kaže da je žena sve odglumila.

– Kada ste poznati morate prihvatiti vrlo lažne optužbe. To ne znači da je istina samo zato što se stvari govore, rekao je čovjek na ispitivanju.

Povodom današnje presude, njegov odvjetnik Naz Zihaoui kaže:

– Ne dijelimo ocjenu okružnog suda o tome što je objektivno dokazano. U razlozima presude nedostaju središnji dijelovi onoga što se pojavilo tijekom istrage i glavne rasprave, uključujući značajne dijelove iskaza svjedoka. Klijent je razočaran presudom u cijelosti i naravno da će se žaliti.

Reper je ranije osuđivan za teška kaznena djela. U svojoj glazbi prikazao je kriminalni život, a prema policiji ima veze s okruženjem bande.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime