Cheval Blanc Randheli, Atol Noonu, Maldivi (cijene i fotografije)

0
Rate this post

Cheval Blanc Randheli okružen je vodama cerulija na atolu Noulu, oko 40 minuta sjeverno od Maléa na Maldivima. Iskustvo počinje u zračnoj luci, s gostima koje prati vozač do hidroaviona po mjeri Cheval Blanca. U naselju se nalazi 45 vila u tri stila, uključujući vodene vile s nekoliko terasa iznad mora. Privatni bazen dug 41 stopu prirodni je nastavak otvorenog, prozračnog interijera vile. Gosti se časte fantastičnim jelima iz cijelog svijeta, uključujući francuska, japanska i iberijska, kao i obiljem svježih morskih plodova i marinom koja sadrži flotu tradicionalnih drvenih čamaca, kao i glisere i jahte kojima se može ploviti po laguni.

Chic Punta Cana, Dominikanska Republika
Chic Punta Cana, Dominikanska Republika
Chic Punta Cana, Dominikanska Republika
Chic Punta Cana, Dominikanska Republika (cijene i fotografije)

Ako ste ikada sanjali da živite kao kraljevstvo na otoku, možda biste željeli rezervirati Chic Mansion u ovom spektakularnom novom odmaralištu. Ova raskošna dvoetažna kuća ima šest spavaćih soba, privatni bazen i jacuzzi, stol za bilijar, vinski podrum, potpuno opremljen premium bar, kamin, roštilj i vlastitog kuhara. Zaista ne možete pogriješiti ni s jednom od ostalih 300+ jedinica, od kojih mnoge uključuju bazene i terase. Gosti također mogu uživati ​​u baru s kisikom, kao i DJ kabini uz bazen i osam restorana koji uključuju sve od japanske do marokanske kuhinje.

17 najboljih novih ljetovališta na svijetu: Island

  • Pier South Resort, San Diego, Kalifornija
  • Pier South Resort, San Diego, Kalifornija
  • Pier South Resort, San Diego, CA (cijene i fotografije)

Otvoren početkom 2014., južno od San Diega u blizini pristaništa Imperial Beach, Pier South Resort je apartmanski objekt koji ima za cilj redefinirati tradicionalno odmaralište na moru koje spaja važan stil života južne Kalifornije s elegantnim, čistim dizajnom i mnoštvom ekološki prihvatljivog. značajke. Objekt je izgrađen prema LEED Silver standardima i ima solarno grijanje/hlađenje, kao i vodeću tehnologiju za očuvanje vode, osim što je važan zagovornik očuvanja plaža i prirodnih rezervata na tom području. Apartmani od 650 četvornih metara nude zadivljujući pogled na more od prozora od poda do stropa, kao i kupaonice inspirirane spa-centrom s ekskluzivnim kupatilima, uključujući plišane ogrtače i papuče. Tu su i dnevni toplice i konoba u kojoj se poslužuju Baja-Med jela.

17 najboljih novih odmarališta na svijetu: Resort

  • Condado Vanderbilt, San Juan, Portoriko
  • Condado Vanderbilt, San Juan, Portoriko
  • Condado Vanderbilt, San Juan, Puerto Rico (cijene i fotografije)

Ovo luksuzno odmaralište s pet zvjezdica povijesno je imanje uz obalu koje je potpuno renovirano i ponovno otvoreno u prosincu 2014. Prostrano odmaralište nudi urbani bijeg s glam osjećajem Roaring Twenties, s privatnom plažom, spa-centrom s punom uslugom, pet bazena, uključujući krovni bazen i šetnica uz more. Dobro opremljen smještaj ima zadivljujući pogled na more i privatne balkone, mramorne kupaonice i još mnogo toga. Odličan restoran, romantični wine bar i cigar lounge također vas očekuju.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime