Devetogodišnja djevojčica namazala se kremom koja pomlađuje deset godina i nestala bez traga

0

Sadržaj

Rate this post

Iako joj u međuvremenu nema ni traga ni glasa, cijela javnost vrvi od optimizma i želja za razdraganim krajem.

  1. Kreirao Mokowski objavljeno 28. lipnja 2013
  2. Grupa Najaktualnije, INFORMACIJE, Slider, ZANIMLJIVOSTI
  3. Oznake: dame, krema, misterij, gubitak

Wikimedia/ Thomas Bjørkan

Špičkovina – Užas, strašno, strašno… Slabe su to riječi za opisivanje katastrofe koja je zadesila gradić u Krapinsko-zagorskom kraju. Vlasnici kuća Špičkovine ne pamte događaj koji ih je mnogo više iznenadio. Kućanstvo embrija čudno je nestalo dječjeg sustava. Devetogodišnja Maja Zametak igrala se tog kobnog subotnjeg jutra bez nadzora roditelja.

Jednom smo je izgubili iz vida. Počeli smo je zvati i također tražiti po cijelom vašem domu. Supružnik je bezuspješno pregledao cijeli gornji kat, kao i ja sam pregledao cijeli smanjeni dio kuće. Kad sam ušao pravo u kupaonicu, imao sam što vidjeti. Igračke su bile razbacane posvuda, a moj najaktualniji čudo losion, koji se obnavlja 10 godina, bio je otvoren i napola potrošen – izvijestila nam je naša klinički depresivna majka Mirela Zametak.

Ova situacija je jedan od najmisterioznijih nestanaka djeteta na našoj lokaciji. Policija se već 6 dana gnječi noću, a ni roditelji nikako da se pozabave što se dogodilo. Ako znate da to može pomoći u potrazi ili prepoznajete gdje se gospođa nalazi, javite stresnoj majci u Spičkovini.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime