HRT odlučio: Branko Uvodić zamjenjuje 11 dopisništava

0

Sadržaj

Rate this post

Izravni prijenosi zasigurno će se događati poput kućno-zabavne emisije koju Uvodić vodi više od 20 godina. Stoga će uz njega biti svi vodeći slavljenici i službenici kraja iz kojeg će se javljati, njihove obitelji, susjedi, suputnici u službi te policajci i vojni službenici.

  • Autor Vladimir Lulić objavljeno 17. siječnja 2014
  • Grupa Najaktualnije, INFORMACIJE, Slider, ZANIMLJIVOSTI
  • Oznake: hrt, Uvod
  • Pixsell

Zagreb – Glavni nadzornik HRT-a Goran Radman odlučio je promijeniti 11 dopisnika HRT-a s Brankom Uvodićem, voditeljem emisije “Lijepa naša”.Uvodić je naš brend, njegovo iskustvo i znanje su bezbrojni – rekao je Radman na današnjem kolegiju čelnika niza HRT-ovih rješenja, navodi visoki resurs.

Radman je objedinio voditelje Odjela za ljudske potencijale, Sektora za odnose s javnošću, Rješenja za gledatelje, Satelitske funkcije, HRT-ove prodaje, Evidencije smetnji i smetnji u radu te Povjerenika za korisnike usluga HRT-a. Odluka ravnatelja potkrijepljena je aklamacijom.

Pogledat ćemo malog mužjaka i također pokušati učiniti njegov život malo puno boljim. Branko će sigurno razumjeti idealno. Ima sjajnu dikciju, može plesati i pjevati, prepoznaje svako selo kao i rock. Pa on svakog zlog razumije – rekao je Radman za naš resurs.

Online programi zasigurno će biti kao zabava otkriti da se Uvodić natječe više od dva desetljeća. Tako će uz njega biti svi vodeći stranački, ali i četni pojedinci s mjesta s koje će se sigurno javljati, njihova domaćinstva, susjedi, suputnici u službi, ali i policajci i vojni časnici. Uvodić će za svoj rad biti opremljen jednim od najsuvremenijih cam alata, a kako bi mogao pokriti svih 11 prostora u kojima se zatvaraju komunikacijski uredi, imat će presretač koji će Ministarstvo predati HRT-u unutarnjih poslova. Naš izvor tvrdi da će vas Uvodić zasigurno usporiti puno manje od 11 sadašnjih dopisničkih radnih mjesta, koje koristi oko 50 osoba, s obzirom da će većinu troškova (govornik, smještaj, policijska služba, prodaja ulaznica) sigurno snositi nadležnim tijelima mjesta s kojih će se javljati.

HRT samo treba pokriti cijenu plina, a i Uvodić je ionako na plaći, tako da nas sigurno ništa neće dodatno koštati, uključujući resurs koji je doista iznimno visok. Ako ovaj pilot projekt prođe dobro, s Uvodićem će se zasigurno surađivati ​​na izvještavanju iz raznih drugih biroa u Hrvatskoj, a možda i iz centara u Osijeku, Rijeci, Splitu, ali i Dubrovniku. HRT je koncept ustupio TV voditeljima nekih od sudionika Europske radiodifuzne unije, a prenosi se i da je BBC trenutno otkrio interes za njega. Od prodaje franšize HRT namjerava dobiti dovoljno novca za koji za nekoliko godina više neće trebati kreirati i emitirati program.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime