Senzacionalno otkriće: Usain Bolt je Hrvat, naše gore list

0

Sadržaj

Rate this post

Klinička četvrt u Hrvatskoj zapravo nije imala takvo istraživanje s obzirom na to da se na kraju prepoznalo da je Diego Armando Maradona doista Hrvat.

  • Napisao Marko Dejanović objavljen 8. kolovoza 2012
  • Klasifikacija Najnovije, VIJESTI, Slider, ZANIMLJIVOSTI
  • Oznake: vijak, čičak, hrvatska, misionari

Slika: Wikimedia Commons

Zagreb – Nakon višemjesečnog istraživanja crkvenih publikacija, telefoniranja s Jamajkom na vlastiti trošak i stresnog Googlea, intelektualac Ivan Zvonimir Čičak otkrio je da od najpopularnijih sportaša današnjice ima hrvatske korijene. Usain Bolt, najbrži čovjek na svijetu, višestruki osvajač zlatne olimpijske medalje, ali i crni, zapravo je Hrvat.

Puno je bolje reći da je djelomično Hrvat zbog činjenice da tamo ima i drugih. Pa, došlo je do nekog miješanja rasa i nacija. No, zasigurno je točno da ima hrvatsko podrijetlo, kao i da je dostojan da mu se pored ostalih identificiraju sva ljudska prava – tvrdi Čičak, koji je u produžetku i šef države Hrvatskog helsinškog odbora.

Čička je na istraživanje potaknulo otkriće da Bolt nije bio tako mračan kao razni drugi crnci, a da je istovremeno bio iznimno uspješan u trčanju, pa je Ivan Zvonimir osjetio da u njemu treba biti hrvatske krvi. Google je brzo otkrio da je Screw potomak afričkih robova koje su Jamajci ponudili španjolski brodovi. Tada se istraga jako zakomplicirala.

Trebalo je saznati odakle potječu njegovi preci, odakle afrička zemlja. Od tipa iz pošte u Kingstonu saznao sam da postoje izvještaji da su njegove osobe iz Konga. Išao sam po stazi do malog sela Kabize, a iz crkvenih publikacija saznao sam više o nekoliko hrvatskih promicatelja koji su krajem 14. stoljeća otišli širiti vjeru u Afriku. Završili su u Kabizu i tamo radili – sa žarom tvrdi Čičak.

Iako se čini da je njegov pregled gotov, najteža komponenta tek treba ispuniti. Trebalo je točno utvrditi kako su promotori došli u seksualni kontakt s Boltovim precima.

Bilo je lako pretpostaviti što se dogodilo. Ti svećenici koji su otišli toliko stotina milja od svoje domovine dočepali su se par maloljetne djece, ali i žena, a na njih se, očito, susrela i žena koja je već bila spolno zrela, ali i iščekivala. Međutim, i ja sam morao pokazati tu teoriju. Zato sam crkvenu arhivu dobio iz matične crkve misionara koji je bio u Kabizu, kao i rođen u Županji, malom mjestu u blizini poznatih Bošnjaka. U arhivi sam otkrio dnevnik misionara velečasnog Mislava Rodoljubića. U njemu je objasnio kako je napustio Kongo kako bježi izravno bez obzira na to što su ga građani Kabize optužili da je začeo mladića s 14-godišnjom ženom Khamisi. U ispovjedničkom tonu velečasni priznaje da je to istina, ali isto tako objašnjava da jednostavno nije mogao ostati u Kongu i oženiti se damom, a posao širenja vjere mu nije uspio. Zato je otišao i nikad se nije vratio – prepričava Čičak.

Ispostavilo se da je mladić koji je bio velečasni Patriota razvijen s Khamisijem bio dječak koji će, kao odrasli momak s djecom u 15. stoljeću, španjolskim brodovima biti dopremljen na Jamajku. Usain Bolt, kojeg možemo otvoreno nazvati Usain Bolt Rodoljubić, dodatno je potekao iz te loze.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime